Jump to content
Welcome Guest

• Chatbox

Load More
    You don't have permission to chat.

Aplicatie Lider National Guard

Recommended Posts

Posted

Nume:     SamiB

Level in joc:   5

De cat timp joci SA:MP(spune in ani daca ai):    de 2 ani

Varsta(reala):   21

La ce factiune vrei lider(spune numele factiunii complet nu prescurtat):    Mi-as dori lider in National Guard

De ce vrei sa fi lider(minim 30 cuvinte) :      Imi doresc sa fiu liderul acestei factiuni deoarece o factiune de tip departament(tipul meu de factiune preferat),pentru ca imi doresc sa organizez                                                                              factiunea in asa fel in cat toti membrii sa se simta bine,dar sa se simta si playeri bine.

In ce interval de timp esti dispus sa joci?(pe server nu sa:mp):     15:00-21:00

La ce factiuni ai mai fost lider(daca n-ai mai fost la nimic pune un "-"):     -

Te descurci cu forumul/discordul ?(pentru a accepta persoana in factiune):           Da.Ma descurc destul de bine.

Descrierea ta in general(minim 50 cuvinte):                           Sunt un baiat glumet imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din                                                                                                       jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu                                                                                                      ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in                                                                                                     picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cat as incerca, adica nu pot pune la fund asa cum se                                                                                                      zice in popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea                                                                                                         si totusi ma bucur ca sunt asa. Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu, sunt destule de spus, dar o sa mai spun si eu cateva lucruri                                                                                                   despre mine. O sa incep cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, cu preocupari normale. Sunt optimist si ma consider o persoana                                                                                                           norocoasa din multe puncte de vedere. Imi plac obiectele mici, dar cu un mare impact emotional. Nu incerc sa par nimic din ceea ce                                                                                                    nu sunt. Desi ma supar uneori repede, iert usor, nu stau mult suparat. Pe final, as vrea sa spun ca am o memorie cam "anormala",                                                                                                         deoarece tin minte si cele mai neinteresante lucruri, care probabil mi le-as aminti si peste 5 ani. Seriozitatea ma defineste, sunt un                                                                                                       baiat foarte respectuos, inteleg repede, ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor, hobby-urile mele sunt                                                                                                               SA:MP si fotball. Sunt o fire energica, in continua cautare de senzatii noi. Ma imprietensc foarte repede cu oamenii, imi place sa                                                                                                             socializez si sa ma distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimba radical. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la                                                                                                            fotbal,sa ma plimb sau sa ma joc la PC. Sper sa fiu acceptat multumesc.

Cati co-lideri ai voie in factiune(poti afla asta din regulamentul respecitvei factiuni):     1

Ai citit tot regulamentul factiuni(spune "Da" sau "Nu"):        Da