Jump to content
Welcome Guest

• Chatbox

Load More
    You don't have permission to chat.

Recommended Posts

Posted

Nickname-ul din joc:CostyCosty

Level-ul pe care il deti(minim 5):15.

De cat timp joci SA:MP(spune in ani daca ai):5 ani.

Varsta(reala):15 ani.

La ce factiune vrei lider(spune numele factiunii complet nu prescurtat):Los Santos Police Departament.

De ce vrei sa fi lider(minim 30 cuvinte) :Vreau sa fiu lider deaoarece vreau sa indrept membri pe un drum cat mai bun si sa ii prindem pe playeri care fac ilegale.

In ce interval de timp esti dispus sa joci?(pe server nu sa:mp):Ori cand.

La ce factiuni ai mai fost lider(daca n-ai mai fost la nimic pune un "-"):Grove Street.

Te descurci cu forumul/discordul ?(pentru a accepta persoana in factiune):Da ma descurc.

Descrierea ta in general(minim 50 cuvinte):
Mă consider o persoană răbdătoare și îmi face plăcere să mă acomodez în grupuri noi de oameni. Am simțul umorului dezvoltat și îmi plac glumele făcute cu măsură. Îmi place să îi ajut pe cei ce au nevoie de ajutor cu tot ce pot cât timp știu că pot face acest lucru, dacă nu sunt sigur prefer să nu mă bag pentru a nu încurca mai mult. În timpul liber îmi place foarte mult să ies cu prietenii afară, iar când stau în casă de obicei stau la calculator (mă uit la filme/seriale/videoclipuri sau ma joc).

C-ati co-lideri ai voie in factiune(poti afla asta din regulamentul respecitvei factiuni):1.

Ai citit tot regulamentul factiuni(spune "Da" sau "Nu"):Da.

Informatie:3/3.

Posted

Dacă nu este leader la LSPD caută-mă pe discord. 

Clossed

semnatura2.png

fuckeverything.gif

prkDNmF.gif

semnatura2.png

♣ ©Copyright By Vebe[R] All Rights Reserved ! ♣

Guest
This topic is now closed to further replies.

About Us ABOUT US

L2P.RO este un site web dedicat comunității de gaming din România, care oferă resurse și informații utile pentru dezvoltatorii de jocuri și jucătorii de jocuri precum SAMP (San Andreas Multiplayer) și alte jocuri.

General IMPORTANT LINKS

Colors Chose your color

Header Backgrounds Chose your background

Styles Chose your style

Index Options Chose index options

2
3
Subforum Columns You can choose how many columns to display your subforums

Overall Options Chose overall options

Header Style Choose between a colored or black/white header
Header Position Choose between a relative or sticky header position
Sidebar Visibility You can hide or unhide your sidebar whenever you want
Back To Top Position You can choose where the back to top button should appear, left or right

• Create New...