Jump to content
Welcome Guest

• Chatbox

Load More
    You don't have permission to chat.

Recommended Posts

Posted

Cerinte lider:

Minim level 8. Sincer va spun ca detin level 6 deoarece s-a acordat wipe la conturi.

Minim 10 ore. Am in momentul de fata 8.81 ore dupa wipe dar inainte aveam 14+ , dar voi face inapoi 10 ore jucate, la fel si cu level-ul.

Experienta in acest domeniu: Am experienta in acest domeniu.

Model:

Nickname-ul din joc: aLuNa

Level-ul pe care il deti(minim 5):  Detin level 6 deoarece s-a acordat wipe la conturi , inainte aveam level 14

De cat timp joci SA:MP(spune in ani daca ai): Joc SA:MP de 4 ani si jumatate.

Varsta(reala): Am 13 ani.

La ce factiune vrei lider(spune numele factiunii complet nu prescurtat): Vreau sa fiu lider la mafia Russian Mafia.

De ce vrei sa fi lider(minim 30 cuvinte) : Doresc sa fiu lider deoarece imi place sa conduc o factiune si pe langa asta eu sunt fan mafii, in trecut am avut un istoric in mafii si nu am avut sansa de a fi lider intr-o mafie dar am fost in alte factiuni.

In ce interval de timp esti dispus sa joci?(pe server nu sa:mp): Cand este scoala ora 19:00 - 22:00 iar in vacanta nu am o ora exacta.

La ce factiuni ai mai fost lider(daca n-ai mai fost la nimic pune un "-"): Am mai fost lider la LSPD, si Paramedic.

Te descurci cu forumul/discordul ?(pentru a accepta persoana in factiune): Da, ma descurc.

Descrierea ta in general(minim 50 cuvinte): Ma numesc Andrei, am varsta de 13 ani si sunt din Dolj. Mie imi place sa gatesc clatite. Imi place sa ma joc SA:MP si sa scriptez in pawno, astea sunt pasiuniile mele pe calculator. Mie imi place sa ies cu prietenii in oras dar de cand cu Covid-19 nu mai pot face acest lucru. Sunt o fire serioasa care cand trebuie sa fie serioasa este serioasa iar cand este de gluma devin glumet. Sunt foarte respectuos gradelor mele mai mari deoarece inteleg ca si ei au fost ca mine, un grad mai mic si au ajuns acolo cu munca si de aceea incerc sa ii respect cat de mult pot.

C-ati co-lideri ai voie in factiune(poti afla asta din regulamentul respecitvei factiuni): Am voie 1 co-lider.

Ai citit tot regulamentul factiuni(spune "Da" sau "Nu"): Da, am citit regulamentul.

Posted

Da-mi o poza cu stats sau link`u de la panel 

semnatura2.png

fuckeverything.gif

prkDNmF.gif

semnatura2.png

♣ ©Copyright By Vebe[R] All Rights Reserved ! ♣

Posted

Acceptat caută-mă pe joc 

Clossed

semnatura2.png

fuckeverything.gif

prkDNmF.gif

semnatura2.png

♣ ©Copyright By Vebe[R] All Rights Reserved ! ♣

Guest
This topic is now closed to further replies.

About Us ABOUT US

L2P.RO este un site web dedicat comunității de gaming din România, care oferă resurse și informații utile pentru dezvoltatorii de jocuri și jucătorii de jocuri precum SAMP (San Andreas Multiplayer) și alte jocuri.

General IMPORTANT LINKS

Colors Chose your color

Header Backgrounds Chose your background

Styles Chose your style

Index Options Chose index options

2
3
Subforum Columns You can choose how many columns to display your subforums

Overall Options Chose overall options

Header Style Choose between a colored or black/white header
Header Position Choose between a relative or sticky header position
Sidebar Visibility You can hide or unhide your sidebar whenever you want
Back To Top Position You can choose where the back to top button should appear, left or right

• Create New...