- Thread Author
Nick: H3D$HOT
Nick-uri anterioare: N-am.
Level: Am level 12.
Limba natala: Romana.
Limbi straine cunoscute: Engleza.
Factiuni anterioare(rank): Taxi cab company (rank 7).
Functii importante detinute(lider/helper/admin): Lider.
Motivul pentru care ati parasit functia respectiva: Eram luat peste picior.
Descriere personala(min 50 de cuvinte): Ma numesc Dorin am 14 ani fara 3 luni, sunt din Oltenita, imi place sa ma joc cu prientenii sunt o persoana activa de obicei, imi place sa-mi fac prieteni noi. Nu-mi place sa fiu luat peste picior, cam aceasta este o scurta descriere a mea poate pe parcurs ve-ti afla mai multe despre mine.
Povestea voastra pe L2P(min 50 de cuvinte): Este o poveste frumoasa avand in vedere ca am postat si niste videoclipuri pe youtube, afland de aceasta comunitate de la Deea doar ca ea a decis sa renunte la server. Acest server este foarte bun, cu staff capabil de functia pe care o detin cam aceasta este povestea mea de pe acest server.
*Poza cu /stats: Am lasat poza cu /stats mai jos.
De ce doresti sa devii helper(min 50 de cuvinte)?
Cu ce crezi tu ca se ocupa un helper?(min 20 de cuvinte): Un Helper are rolul de a ajuta un player, deci un Helper se ocupa cu ajutarea player-ior in situatia in care, un player detine o intrebare, adica o nelamurire, despre o comanda sau despre o regula din regulament. Dat find acest fapt, Helper-ul se ocupa cu ajutarea playerilor in care este intrebat.
Cum te intelegi cu actualul staff de pe L2P RPG? Admini si helperi. : Ma inteleg perfect cu staff-ul acestui server, deja am inceput s-a ma imprietenesc cu ei.