- Thread Author
Zile adunate (aprox.) in factiuni
oar ce m-am apucat de acest server.
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?:Nu am fost in factiuni pe acest server
Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza):Sa ajut jucatorii cu tot ce am mai bun.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica):Aproximativ 3-4 ore/zi
De ce crezi ca meriti functia de helper?Eu cred ca merit acesta factiune pentru ca am mai fost si eu zic ca m-am descurcat destul de bine, adica am ajuns la admin 2.
Ai fost banat vreodata pe l2p? Daca da, specifica toate banurile:Nu, nu am fost banat niciodata
Ce alte jocuri joci?:Fortnite, CS:GO, VALORANT, Minecraft(cand ma plictisesc)
De ce iti place sa joci samp?
entru ca am acea nostagie de cand eram mai mic.
Ce-ti place cel mai mult la l2p, de ce ai ales sa joci aici?
ai am vazut promovarea de la Sorin pe platforma Facebook, si am zic sa vad cum e serverul, si am jucat putin si deja imi place super mult.Sistemele sunt bine puse la punct.
Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?
a, chiar imi place sa fac asta foarte mult
Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori):Momentan nu m-am imprietenit cu nimeni.
Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?
entru ati achizitiona un alt skin mersi la un "Clothing Store" folosind comanda [/gps-Los Santos-Magazin De Haine], iar atunci cand ajungi acolo folosesti comanda [/clothes] si iti alegi de acolo ce skin doresti.
Daca un player intreaba ce face la job-ul de Pomicultor, ce ii raspunzi?:La acel job trebuie sa culegi recolta pentru fermieri
Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi?
entru a intra intr-o factiune terbuie sa aplici pe panel [/panel] daca ai levelul si orele neceseare.
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?:Nu am fost in factiuni pe acest server
Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza):Sa ajut jucatorii cu tot ce am mai bun.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica):Aproximativ 3-4 ore/zi
De ce crezi ca meriti functia de helper?Eu cred ca merit acesta factiune pentru ca am mai fost si eu zic ca m-am descurcat destul de bine, adica am ajuns la admin 2.
Ai fost banat vreodata pe l2p? Daca da, specifica toate banurile:Nu, nu am fost banat niciodata
Ce alte jocuri joci?:Fortnite, CS:GO, VALORANT, Minecraft(cand ma plictisesc)
De ce iti place sa joci samp?
Ce-ti place cel mai mult la l2p, de ce ai ales sa joci aici?
Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?
Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori):Momentan nu m-am imprietenit cu nimeni.
Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?
Daca un player intreaba ce face la job-ul de Pomicultor, ce ii raspunzi?:La acel job trebuie sa culegi recolta pentru fermieri
Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi?