Jump to content
  • Chatbox

Load More
    You don't have permission to chat.

Recommended Posts

Posted

Nick: aLuNa

Nick-uri anterioare: aLuNa

Level: detin level 1 deoarece s-a acordat wipe, pe contul anterior aveam level 14.

Limba natala: Limba natala este romana.

Limbi straine cunoscute: Stiu engleza si germana si putina italiana.

Factiuni anterioare(rank): Nu am fost in factiuni anterioare deoarece nu ma preocupat, deoarece in trecut am primit functia de helper si am zis sa ma dedic.

Functii importante detinute(lider/helper/admin): Am fost helper pe serverul vostru dar am renuntat pentru o scurta perioada deoarece am avut probleme si am zis sa nu imi iau remove din cauza inactivitatii.

Motivul pentru care ati parasit functia respectiva: Deoarece aveam probleme si nu puteam sa evit probleme.

Descriere personala(min 50 de cuvinte): Ma numesc Andrei, am varsta de 13 ani, sunt din Dolj, imi place sa ma joc pe calculator dar la fel de mult sa ies afara dar din cauza acestu-i virus nu am mai putut face acest lucru. Imi place sa ma joc in special SA:MP pe serverul L2P si sa fac live-uri pe canalul meu de youtube. Imi place sa am oameni buni pe langa mine. Sunt genul de om care ii place cea ce face si isi apreciaza munca pe care o depune.

Povestea voastra pe L2P(min 50 de cuvinte): Eu am inceput sa ma joc pe L2P de ceva timp, inainte de WIPE, eu sunt in continuare prieten cu WeAreLegion, de la el am aflat de server, mi-a dat un pm si am zis de ce sa nu incerc. Am intrat si mi-a placut foarte mult, cand am aflat ca am sanse sa iau o functie cu un anumit numar de ore si de level, am decis sa ma joc. Inainte de WIPE am avut un Infernus Rainbow, level 14 si 14 ore jucate. Si dupa munca multa, am reusit sa primesc functia de helper, datorita lui WeAreLegion. Dupa ce am luat helper am avut niste probleme personale asa ca am decis sa renunt pentru o scurta perioada de timp deoarece acele probleme erau foarte importante. Si din acest motiv aplic aici, pentru a lua functia inapoi.

*Poza cu /stats:  Statusul noului cont: https://imgur.com/a/Aa3fPbv Statusului contului inainte de WIPE:  https://imgur.com/a/rO3V4kp (aici aveam doar 8 ore deoarece nu am mai facut screen shot dupa. Dar adminii ma cunosc ca am fost helper(intrebati-l pe XPG.Mario si tu ma stii WeAreLegion!)

De ce doresti sa devii helper(min 50 de cuvinte)?: Doresc sa fiu helper deoarece imi place sa ajut playerii si sa pot capata mai multa experienta decat am. Am experienta suficienta pentru functia de helper, pot sa zic ca depasita, am o experienta de 4 ani, adica din 2016, stiu toate locatiile, cum sa raspund la n-uri si am vizionat mereu newbie chat.

Cu ce crezi tu ca se ocupa un helper?(min 20 de cuvinte): Un helper se ocupa cu ajutarea playeriilor pentru a intelege cat mai bine acest joc, pentru a le usura jocul.

Cum te intelegi cu actualul staff de pe L2P RPG? Admini si helperi. : Cu adminii ma inteleg foarte bine, helperii deocamndata nu i-am cunoscut, inainte de wipe era Papadie si m-am inteles bine si cu el si cu Swat326, au fost de treaba.

• MaSs locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...