WeAreLegion Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Salutare Learn2Play astazi vreau sa va impartasesc un gamemode deosebit de frumos si atractiv , am sa va las un videclip cu prezentarea gamemode`ului in trecut gamemodeu a avut succes foarte mare , il dau deoare ce azi m-am certat cu baiatu care mi la dat , si la postat si el tin sa mentionez ca in momentu de fata suntem 3 persoane care detinem acest gamemode , sunt multi copii ce descarca gamemode-u dar daca sunt nobi nu il face sa ruleze nici-o data , cine e scripter bun si stie aveti totul aici Discordu meu pentru nelamuriri privind gamemode/ajutor : WeAreLegion#8945 ♣ ©Copyright By Vebe[R] . All Rights Reserved ! ♣
ttesst Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Am intrat pe link dar imi cere o parola cand ii dau download
WeAreLegion Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 Acum 6 ore, ttesst a spus: Am intrat pe link dar imi cere o parola cand ii dau download Am specificat mai sus Discordu meu pentru nelamuriri privind gamemode/ajutor : WeAreLegion#8945 ♣ ©Copyright By Vebe[R] . All Rights Reserved ! ♣
fafa Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 La 12.04.2020 la 4:23, WeAreLegion a spus: Salutare Learn2Play astazi vreau sa va impartasesc un gamemode deosebit de frumos si atractiv , am sa va las un videclip cu prezentarea gamemode`ului in trecut gamemodeu a avut succes foarte mare , il dau deoare ce azi m-am certat cu baiatu care mi la dat , si la postat si el tin sa mentionez ca in momentu de fata suntem 3 persoane care detinem acest gamemode , sunt multi copii ce descarca gamemode-u dar daca sunt nobi nu il face sa ruleze nici-o data , cine e scripter bun si stie aveti totul aici Discordu meu pentru nelamuriri privind gamemode/ajutor : WeAreLegion#8945
Albertnigelss Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Dar nu mai este link? discord-ul meu:AlbertNigel#9554
Albertnigelss Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 La 13.04.2020 la 11:11, SunSet a spus: Salut ai descarcat gm-ul? il mai ai?
DrinkWhisky Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 La 12.04.2020 la 4:23, WeAreLegion a spus: Salutare Learn2Play astazi vreau sa va impartasesc un gamemode deosebit de frumos si atractiv , am sa va las un videclip cu prezentarea gamemode`ului in trecut gamemodeu a avut succes foarte mare , il dau deoare ce azi m-am certat cu baiatu care mi la dat , si la postat si el tin sa mentionez ca in momentu de fata suntem 3 persoane care detinem acest gamemode , sunt multi copii ce descarca gamemode-u dar daca sunt nobi nu il face sa ruleze nici-o data , cine e scripter bun si stie aveti totul aici Discordu meu pentru nelamuriri privind gamemode/ajutor : WeAreLegion#8945
Recommended Posts