Dani3l Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Salutare astazi vreau sa pun gamemode-ul Burned Edit la download pentru ca am zis sa pun punct acestui proiect.Gamemode-ul este Burned Editat de mine vreo 2 luni si ceva si astazi l-am pus la download.Tin sa spun ca gamemode-ul este creat de Edison eu doar am editat in el si am adaugat unele chestii. Tin sa precizez ca am scos sistemu de securitate la admini. Gamemode-ul are 13 factiuni ,10 Joburi si multe alte chestii faine care puteti sa le descoperiti chiar voi.\ Link Gamemode: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Daca v-a place nu uitati sa lasati un +. 3
Dani3l. Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 (edited) ce dracu :)))) pentru un moment am crezut ca l-am postat eu cv =)) si eram gen "ce dracu, cand pula mea am postat eu gm pe net"? =))) fmm nu mai furati numele =))) Edited March 7, 2020 by Dani3l.
Guest Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 On 3/7/2020 at 2:15 PM, Dani3l. said: ce dracu :)))) pentru un moment am crezut ca l-am postat eu cv =)) si eram gen "ce dracu, cand pula mea am postat eu gm pe net"? =))) fmm nu mai furati numele =))) deci sa mor crezui ca tu ai postat
CRGAdv Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 La 07.03.2020 la 14:15, Dani3l. a spus: ce dracu :)))) pentru un moment am crezut ca l-am postat eu cv =)) si eram gen "ce dracu, cand pula mea am postat eu gm pe net"? =))) fmm nu mai furati numele =))) ne-am luat teaca
elprofesor Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 La 24.02.2020 la 22:12, Dani3l a spus: Salutare astazi vreau sa pun gamemode-ul Burned Edit la download pentru ca am zis sa pun punct acestui proiect.Gamemode-ul este Burned Editat de mine vreo 2 luni si ceva si astazi l-am pus la download.Tin sa spun ca gamemode-ul este creat de Edison eu doar am editat in el si am adaugat unele chestii. Tin sa precizez ca am scos sistemu de securitate la admini. Gamemode-ul are 13 factiuni ,10 Joburi si multe alte chestii faine care puteti sa le descoperiti chiar voi.\ Link Gamemode: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Daca v-a place nu uitati sa lasati un +. MS.
H3J0__ Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 La 24.02.2020 la 22:12, Dani3l a spus: Salutare astazi vreau sa pun gamemode-ul Burned Edit la download pentru ca am zis sa pun punct acestui proiect.Gamemode-ul este Burned Editat de mine vreo 2 luni si ceva si astazi l-am pus la download.Tin sa spun ca gamemode-ul este creat de Edison eu doar am editat in el si am adaugat unele chestii. Tin sa precizez ca am scos sistemu de securitate la admini. Gamemode-ul are 13 factiuni ,10 Joburi si multe alte chestii faine care puteti sa le descoperiti chiar voi.\ Link Gamemode: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Daca v-a place nu uitati sa lasati un +. sa vedem
Recommended Posts