Fox Real Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 Sa vedem ca habarn am cum sa urc serverele de genul pe host si cum sa actualizez cef-urile alea disperate
drssxxx Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 La 25.08.2024 la 10:21, LibertyAdv a spus: Nume:LibertyAdv Ce Gamemode: Full RPG gamemode (RAGE:MP) B-HOOD Download: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/9928de17ed6db65221e8755bc74f3305af3b72b826a23ae71517f485e4bc2595 Autor: 𝙉𝙤𝙃𝙚𝙭𝘼𝙙𝙫 💫 Sursă: Xaniz dasa
Zortos Posted December 24, 2024 Author Posted December 24, 2024 (edited) Salutare, sunt owner-ul acestui topic. Vreau să vă anunț că gamemod-ul are niște mici probleme, adică în timp ce urcați gm pe host sau local, o să aveți un lag infernal. Am optimizat gamemod-ul acum ceva timp și l-am testat, totul merge bine. Pentru gamemode, rezolvat, vă rog, să îmi dați mesaj pe [deleted by Adminstrator], deoarece nu pot repune topicul încă o dată. Scuzați-mă! Edited December 24, 2024 by muffinakun Semnat : Gândesc, asta fac. Asta e treaba mea.
WerK Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 2 hours ago, Zortos said: Salutare, sunt owner-ul acestui topic. Vreau să vă anunț că gamemod-ul are niște mici probleme, adică în timp ce urcați gm pe host sau local, o să aveți un lag infernal. Am optimizat gamemod-ul acum ceva timp și l-am testat, totul merge bine. Pentru gamemode, rezolvat, vă rog, să îmi dați mesaj pe contact@backcode.ro, deoarece nu pot repune topicul încă o dată. Scuzați-mă! am dat report pentru reclama
Recommended Posts