Razvan Muraru Posted May 2, 2025 Posted May 2, 2025 La 05.08.2024 la 23:44, Ramos a spus: Username: Ramos Nume gamemode: T4P by ionutadvv ( de la el l-am cumparat ) Creator (sau editor): ionutadvv Poze/Video în care prezinți modul de joc: nu am, vedeti voi, e cumparat si safe 100%, are ionut videoclipuri pe youtube. Link Virustotal: VirusTotal - URL Link Download(cu hide): Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Alte precizări: Succes cu gamemode-ul. PS: Gamemode-ul a fost postat pentru neseriozitatea lui ionutadvv, promite multe, fapte 0, gamemode-ul oricum a fost cumparat de mine, asa ca mi-am bagat cioaca in el proiect, am dezinstalat si sampul cu ocazia asta. Ce sa zic, succes ionut in continuare cu vorbele tale cu valoare 0. Ai spus ca oferi suport o luna si in aceasta luna oferi si niste servicii scripting gratis ( cateva sisteme ). Ti-am zis ca daca e bine ( adica daca imi demonstrezi ceva ) vreau ceva pe termen lung, adica cat tinea proiectul. Demonstratii 0, tu munca depusa eu bani pauza. Gamemode-ul + Panel a fost 50 de euro. ye
Cruceru Robert Posted June 9, 2025 Posted June 9, 2025 On 8/5/2024 at 11:44 PM, Ramos said: Username: Ramos Nume gamemode: T4P by ionutadvv ( de la el l-am cumparat ) Creator (sau editor): ionutadvv Poze/Video în care prezinți modul de joc: nu am, vedeti voi, e cumparat si safe 100%, are ionut videoclipuri pe youtube. Link Virustotal: VirusTotal - URL Link Download(cu hide): Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Alte precizări: Succes cu gamemode-ul. PS: Gamemode-ul a fost postat pentru neseriozitatea lui ionutadvv, promite multe, fapte 0, gamemode-ul oricum a fost cumparat de mine, asa ca mi-am bagat cioaca in el proiect, am dezinstalat si sampul cu ocazia asta. Ce sa zic, succes ionut in continuare cu vorbele tale cu valoare 0. Ai spus ca oferi suport o luna si in aceasta luna oferi si niste servicii scripting gratis ( cateva sisteme ). Ti-am zis ca daca e bine ( adica daca imi demonstrezi ceva ) vreau ceva pe termen lung, adica cat tinea proiectul. Demonstratii 0, tu munca depusa eu bani pauza. Gamemode-ul + Panel a fost 50 de euro. .
Recommended Posts