lucky Posted May 5, 2024 Posted May 5, 2024 (edited) Dupa cum bine ati auzit public acest `gamemode` pentru cei incepatori N-are nimic pe el doar urmatoarele sisteme: Login/Register sistem de Chat cu urmatoarele comenzi: /timestamp, /pagesize, /fontsize, /togglechat sistem de NoClip ( Se activeaza cu F2) Server Logo ( il gasiti in client_packages/hud pentru a schimba numele logoului ) Pentru invatarea limbii de programare dupa parerea mea este bun sa te `joci` cu el. link download: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Tutorialul pentru instalare il gasiti in fisierul ReadMe.md e 'mura in gura' totul Spor tuturor, daca aveti vreo eroare astept un comentariu si o sa va ajut cu mare placere !! NU EU AM FACUT SCRIPTUL, EU DOAR AM ADAUGAT UNELE CHESTII NECESARE !! Nu recomand scriptul pentru proiecte serioase nici eu nici creatorul! Edited May 5, 2024 by lucky 7 2 1
Sami2 Posted May 12, 2024 Posted May 12, 2024 On 5/6/2024 at 12:00 AM, lucky said: Dupa cum bine ati auzit public acest `gamemode` pentru cei incepatori N-are nimic pe el doar urmatoarele sisteme: Login/Register sistem de Chat cu urmatoarele comenzi: /timestamp, /pagesize, /fontsize, /togglechat sistem de NoClip ( Se activeaza cu F2) Server Logo ( il gasiti in client_packages/hud pentru a schimba numele logoului ) Pentru invatarea limbii de programare dupa parerea mea este bun sa te `joci` cu el. link download: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Tutorialul pentru instalare il gasiti in fisierul ReadMe.md e 'mura in gura' totul Spor tuturor, daca aveti vreo eroare astept un comentariu si o sa va ajut cu mare placere !! NU EU AM FACUT SCRIPTUL, EU DOAR AM ADAUGAT UNELE CHESTII NECESARE !! Nu recomand scriptul pentru proiecte serioase nici eu nici creatorul! Vreau
Bojan Milosevic Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 On 5/6/2024 at 12:00 AM, lucky said: Dupa cum bine ati auzit public acest `gamemode` pentru cei incepatori N-are nimic pe el doar urmatoarele sisteme: Login/Register sistem de Chat cu urmatoarele comenzi: /timestamp, /pagesize, /fontsize, /togglechat sistem de NoClip ( Se activeaza cu F2) Server Logo ( il gasiti in client_packages/hud pentru a schimba numele logoului ) Pentru invatarea limbii de programare dupa parerea mea este bun sa te `joci` cu el. link download: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Tutorialul pentru instalare il gasiti in fisierul ReadMe.md e 'mura in gura' totul Spor tuturor, daca aveti vreo eroare astept un comentariu si o sa va ajut cu mare placere !! NU EU AM FACUT SCRIPTUL, EU DOAR AM ADAUGAT UNELE CHESTII NECESARE !! Nu recomand scriptul pentru proiecte serioase nici eu nici creatorul! ,
emi.rnn Posted August 15, 2024 Posted August 15, 2024 On 5/6/2024 at 1:00 AM, lucky said: Dupa cum bine ati auzit public acest `gamemode` pentru cei incepatori N-are nimic pe el doar urmatoarele sisteme: Login/Register sistem de Chat cu urmatoarele comenzi: /timestamp, /pagesize, /fontsize, /togglechat sistem de NoClip ( Se activeaza cu F2) Server Logo ( il gasiti in client_packages/hud pentru a schimba numele logoului ) Pentru invatarea limbii de programare dupa parerea mea este bun sa te `joci` cu el. link download: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Tutorialul pentru instalare il gasiti in fisierul ReadMe.md e 'mura in gura' totul Spor tuturor, daca aveti vreo eroare astept un comentariu si o sa va ajut cu mare placere !! NU EU AM FACUT SCRIPTUL, EU DOAR AM ADAUGAT UNELE CHESTII NECESARE !! Nu recomand scriptul pentru proiecte serioase nici eu nici creatorul! gj cuh
Recommended Posts