.ciobuletz Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Nume: ciobuletz Creator: HPQ123, IamCibu Prezentare gamemode: le are IamCibu pe yt. Descriere: Este gamemode-ul ala care il vindea cibu cu 40e, fiind un edit mediocru la ce-l al lui HPQ123 postat anul acesta. are niste sisteme pe el noi fata de ce l cumparat de la hpq123, este acelasi gamemode dar editat... Urat ba cibule ca ai zis ca e facut de tine de la 0 😃 Mda nu putem spune ca nu s a lucrat la el dar totusi... Seara faina l2p! link virustotal: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link download: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up 7 1 3
Negrici Rares Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 sa moara mama mea asa cod prost nu s-a mai vazut de 15 ani in samp, mai bine luati dracu hpq old version decat prostia asta ,,,
.ciobuletz Posted August 24, 2023 Author Posted August 24, 2023 7 minutes ago, Negrici Rares said: sa moara mama mea asa cod prost nu s-a mai vazut de 15 ani in samp, mai bine luati dracu hpq old version decat prostia asta ,,, ce sa ii ceri ba lu cibu. a facut bug uri intentionat in el si evidente pentru a cumpara de la el cu 0.35e o revizie, adica 0.35e = un bug rezolvat =))))
Zortos Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 +1 Semnat : Gândesc, asta fac. Asta e treaba mea.
Johnny Trần Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Is this gamemodel really from b-hood open?
Ionut97 Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 On 8/24/2023 at 12:29 AM, .ciobuletz said: Nume: ciobuletz Creator: HPQ123, IamCibu Prezentare gamemode: le are IamCibu pe yt. Descriere: Este gamemode-ul ala care il vindea cibu cu 40e, fiind un edit mediocru la ce-l al lui HPQ123 postat anul acesta. are niste sisteme pe el noi fata de ce l cumparat de la hpq123, este acelasi gamemode dar editat... Urat ba cibule ca ai zis ca e facut de tine de la 0 😃 Mda nu putem spune ca nu s a lucrat la el dar totusi... Seara faina l2p! link virustotal: Hidden Content RO: Ai nevoie de un cont pe forum si de un răspuns la acest subiect pentru a accesa link-ul. / EN: You need a forum account and a reply to this topic to access the link. Link download: Hidden Content RO: Ai nevoie de un cont pe forum si de un răspuns la acest subiect pentru a accesa link-ul. / EN: You need a forum account and a reply to this topic to access the link. On 8/24/2023 at 12:29 AM, .ciobuletz said: Nume: ciobuletz Creator: HPQ123, IamCibu Prezentare gamemode: le are IamCibu pe yt. Descriere: Este gamemode-ul ala care il vindea cibu cu 40e, fiind un edit mediocru la ce-l al lui HPQ123 postat anul acesta. are niste sisteme pe el noi fata de ce l cumparat de la hpq123, este acelasi gamemode dar editat... Urat ba cibule ca ai zis ca e facut de tine de la 0 😃 Mda nu putem spune ca nu s a lucrat la el dar totusi... Seara faina l2p! link virustotal: Hidden Content RO: Ai nevoie de un cont pe forum si de un răspuns la acest subiect pentru a accesa link-ul. / EN: You need a forum account and a reply to this topic to access the link. Link download: Hidden Content RO: Ai nevoie de un cont pe forum si de un răspuns la acest subiect pentru a accesa link-ul. / EN: You need a forum account and a reply to this topic to access the link.
Recommended Posts