Blaw Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Am o oferta pentru cei ce vor sa isi deschida o comunitate de samp / cs. Va rog sa cititi pana la sfarsit. Pachetele le gasiti mai jos: Quote Pachet 1: 1x Server SA:MP (75 Sloturi) 1x Webhost 3GB SSD (Romania) 1x Domeniu gratuit ( .tk , .cf , .ml ) Pret: 5 Eur / Lunar Quote Pachet 2: 1x Server SA:MP (75 Sloturi) 1x Server CS 1.6 (32 Sloturi) 1x Webhost 3GB SSD (Romania) 1x Domeniu gratuit. Pret: 7 Eur / Lunar Quote Pachet 3: 2 x Server Sa:mp (75 sloturi / per host) 2 x Server Cs 1.6 (32 sloturi / per host) 1x Webhost 3GB SSD (Romania) 1x Domeniu Gratuit Pret: 10 Eur / Lunar Informatii aditionale: Va instalez platforma pentru forum ( ipb / ips / phpbb / xenforo / mybb ) Va instalez panel (in caz ca aveti + va modific lucrurile importante, numele la panel, si restul link-urilor) Va ajut la editarea gm-ului dvs. (sa schimbati numele, rezolvarea unor buguri mici + multe altele) Va promovez serverele pe comunitati , facebook, discord vinerea, sambata sau duminica (cand imi pot permite si eu timpul necesar). Support 24/7 Toate serverele sunt hostate in Romania la LayerBridge SRL SERVERE DE TEST: 194.31.140.248:7777 (SA:MP) 194.31.140.246:27015 (CS) Plata se face prin: Paypal Daca vreti sa faceti si prin alte metode: Paysafe / Sms va trebuii sa platiti o mica taxa. Daca doriti si alte tld-uri ( .ro , .eu , .com ) si multe altele, va pot face o oferta si la acelea. SITE-UL DE VANZARI ESTE: BLAW.TECH ( IN LUCRU ) Quote CONTACT: AICI SAU DISCORD Blaw#2943
Zortos Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Nise Semnat : Gândesc, asta fac. Asta e treaba mea.
Recommended Posts