AleksandruAdv Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Salut, dupa cum bine stiti, si n-are rost sa va tin in suspans, este vorba de blocarea / deblocarea unor comenzi, rulabile prin database. (column, cmd_blocked, etc) se intelege. Nick: KingAleksandruAdv Creator: Myself. Tutorial: Crearea unui sistem de blocarea si deblocarea comenzilor. Bun, primul pas consta intr-o functie, eu l-am numerotat ca fiind stock, n-avea rost sa-l fac functie ca e ceva banal, in fine, deci noi vom folosi stock-ul check_Command pentru a vedea daca, dau un exemplu : eu am folosit comanda /blockcmd /ah, de indata ce am blocat-o, prin aflarea acelui stock se va returna mesajul respectiv, care va comuta erroarea comenzi, deoarece nu poate fi folosita pentru ca este blocata, nu stiu eu chiar asa de bine sa explic, dar fac efort-uri pentru voi, sunt un om dintr-o bucata. This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Si da, am bagat ca cheie primara, pentru a putea edita direct, in caz ca se intampla ceva, sau etc nu stiu eu ce. Cu stima si respect, KingAleksandruAdv Video informativ: 1
skillzy Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Multumim pentru tutorial. 1 Contact office@l2p.ro admin@l2p.ro Discord - https://discord.gg/u8dKXXF73c Staff - https://l2p.ro/index.php?/staff/
L0K3D Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 (edited) @AleksandruAdv Nu e vorba daca e o functie banala sau nu, creezi o functie publica atunci cand o folosesti concomitent cu un timer, sau cand prelucreaza anumite date dupa ce trimiti o interogare sau in alte cateva cazuri. La fel poti crea o functie fara sa folosesti public/stock: stock - e folosit pentru functiile./variabilele pe care e posibil sa nu le folosesti, in caz ca nu sunt folosite ii va spune compilatorului sa nu-ti trimita warning-uri de genul symbol is never used. Edited February 6, 2020 by L0K3D
AleksandruAdv Posted February 6, 2020 Author Posted February 6, 2020 Acum 28 minute, L0K3D a spus: @AleksandruAdv Nu e vorba daca e o functie banala sau nu, creezi o functie publica atunci cand o folosesti concomitent cu un timer, sau cand prelucreaza anumite date dupa ce trimiti o interogare sau in alte cateva cazuri. La fel poti crea o functie fara sa folosesti public/stock: stock - e folosit pentru functiile./variabilele pe care e posibil sa nu le folosesti, in caz ca nu sunt folosite ii va spune compilatorului sa nu-ti trimita warning-uri de genul symbol is never used. Profund comentariu degeaba.
AlexRap Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Credeam ca e ceva mai unic nu comanda mea modificată ? 1 1
AleksandruAdv Posted February 6, 2020 Author Posted February 6, 2020 Chiar acum, AlexRap a spus: Credeam ca e ceva mai unic nu comanda mea modificată ? ce sa fie ma ? :)))) KingAleksandruAdv#9178 hai s-o dam, nu ti dau acum ca sunt moderator, dar hai sa-ti dau cateva dupa cap sa inveti tu comenzile tale anonimule
RobertAdv Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 nefolositor DISCORD: RobertAdv#1337 STEAM: https://steamcommunity.com/id/robertunique/
Zortos Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 GG Semnat : Gândesc, asta fac. Asta e treaba mea.
Recommended Posts