hanakoXD Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Ofer servicii scripting calitative, la un pret accesibil. Serviciile pe care le pot oferi: - optimizare cod - creare orice sistem (in limita samp-ului) - rezolvarea bug-urilor In funcție de dificultatea sistemului cerut, realizarea acestuia poate dura de la câteva ore, la 3-4 zile. Plata se face la finalizarea sistemului, oferind dovadă cu funcționalitatea si testarea acestuia. Prețul diferă în funcție de complexitate, plata se poate face per sistem, sau lunar. Lunar înseamnă că mă voi ocupa de serverul vostru in calitate de ”scripter”. Modalități de plată: - paysafecard - paypal - card bancar Contact: discord: hanako#5798 whatsapp: privat Portofoliu voi oferi in privat, nu vreau să fac reclamă! 1
hanakoXD Posted January 31, 2022 Author Posted January 31, 2022 12 minutes ago, Kalcor said: ar fii bine sa arati si portofoliu. Cum am spus, portofoliul îl las în privat, pe discord pentru că, conține reclamă de pe alte comunități, dacă vrei să vezi, dă-mi cerere pe discord.
Zortos Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Nise Semnat : Gândesc, asta fac. Asta e treaba mea.
Recommended Posts