Jump to content
  • Chatbox

Load More
    You don't have permission to chat.

Prezentare - LaCafea

Recommended Posts

Posted
  • Numele tău real: Gabriel
  • Vârsta ta reală: 21
  • Cum te putem contacta: discord: Gabriel98#5966
  • Ne poţi face o mică descriere despre tine?: Sunt o persoana deschisa la minte ( dupa parerea mea ) , imi place sa am mereu ceva de facut, sunt pasionat de sport si programare. Dar de asemenea imi place sa am mereu parte de noi provocari. 
  • Cu ce te ocupi în timpul tău liber: Am diverse activitati: ma duc la sala, joc ping-pong ( din cand in cand ) , fac diverse site-uri web sau cine stie ce imi mai vine in minte si in principal ma concentrez pe activitati productive. Evident , nu reusesc mereu dar na :)) 
  • De curand, m-am apucat de un nou hobby. Am zis sa imi deschid si eu un canal de youtube ca , de ce nu ? Fac diverse top-uri dar si tutoriale cu pawno/samp , pe viitor vreau sa evoluez si sa creez o comunitate cat se poate de mare. 
  • O sa va las un link spre canal ( iar cu ocazia asta ma promovez si eu putin ?) :https://www.youtube.com/channel/UCXtYQLpXcfjkt3R_f21Yghg/playlists?view_as=subscriber
  • Care crezi că este nota acestei comunităţi:7(este o comunitate foarte decenta si cu oameni foarte faini din cate am observat )
  • De unde ai aflat de noi: Din greseala, in timp ce cautam un tutorial, mi-a aparut un link spre comunitatea voastra.
  • SouNNd locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...