Love Posted July 30, 2024 Posted July 30, 2024 La 30.01.2021 la 16:52, RobertRPGALONE a spus: Salut tuturor, eu sunt PePsiAdV si azi vreau sa va dau un gamemode la download care am lucrat la el timp de 1 luna, voi lasa mai jos o lista cu ce am adaugat eu pe el 1.Schimbat oras in Los Santos 2.Adaugat sistem de pariuri sportive 3.Voice-Chat 4.Comanda /go 5.Un mapping la spawn 6.Comanda /bonus pe TD 7.Scos LoginTD 8.Rezolvate toate bug-urile. 9.S-a facut o optimizare de EX:La 33 on duce in 191 tick-uri 10.Adaugata comanda /teleport si se pot teleporta playerii ori unde vor ei cu Safire. 11.Schimbata denumirea la pp in Safire. 12.Culoarea principala a server-ului este LIGHTBLUE 13.Adaugat un sistem de Generate Bonus 14.Adaugate comenzile /setppstock, /getpp, /setvipstock, /getvip 15.Adaugat un sistem de PUBG 16.Eveniment LCS, LMS 17.Adaugat un Spring Quest foarte dragut Link Descarcare: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Poze: nu am, dar puteti sa vedeti voi ce s-a adaugat in gm PS:Va urma si versiunea 2 cu un alt register si cu foarte multe edit-uri Daca va place da-ti si un +1. .
Stoica Ioan razvann Posted January 22, 2025 Posted January 22, 2025 On 1/30/2021 at 4:52 PM, RobertRPGALONE said: Salut tuturor, eu sunt PePsiAdV si azi vreau sa va dau un gamemode la download care am lucrat la el timp de 1 luna, voi lasa mai jos o lista cu ce am adaugat eu pe el 1.Schimbat oras in Los Santos 2.Adaugat sistem de pariuri sportive 3.Voice-Chat 4.Comanda /go 5.Un mapping la spawn 6.Comanda /bonus pe TD 7.Scos LoginTD 8.Rezolvate toate bug-urile. 9.S-a facut o optimizare de EX:La 33 on duce in 191 tick-uri 10.Adaugata comanda /teleport si se pot teleporta playerii ori unde vor ei cu Safire. 11.Schimbata denumirea la pp in Safire. 12.Culoarea principala a server-ului este LIGHTBLUE 13.Adaugat un sistem de Generate Bonus 14.Adaugate comenzile /setppstock, /getpp, /setvipstock, /getvip 15.Adaugat un sistem de PUBG 16.Eveniment LCS, LMS 17.Adaugat un Spring Quest foarte dragut Link Descarcare: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Poze: nu am, dar puteti sa vedeti voi ce s-a adaugat in gm PS:Va urma si versiunea 2 cu un alt register si cu foarte multe edit-uri Daca va place da-ti si un +1. a
Razvan Muraru Posted May 2, 2025 Posted May 2, 2025 La 30.01.2021 la 16:52, RobertRPGALONE a spus: Salut tuturor, eu sunt PePsiAdV si azi vreau sa va dau un gamemode la download care am lucrat la el timp de 1 luna, voi lasa mai jos o lista cu ce am adaugat eu pe el 1.Schimbat oras in Los Santos 2.Adaugat sistem de pariuri sportive 3.Voice-Chat 4.Comanda /go 5.Un mapping la spawn 6.Comanda /bonus pe TD 7.Scos LoginTD 8.Rezolvate toate bug-urile. 9.S-a facut o optimizare de EX:La 33 on duce in 191 tick-uri 10.Adaugata comanda /teleport si se pot teleporta playerii ori unde vor ei cu Safire. 11.Schimbata denumirea la pp in Safire. 12.Culoarea principala a server-ului este LIGHTBLUE 13.Adaugat un sistem de Generate Bonus 14.Adaugate comenzile /setppstock, /getpp, /setvipstock, /getvip 15.Adaugat un sistem de PUBG 16.Eveniment LCS, LMS 17.Adaugat un Spring Quest foarte dragut Link Descarcare: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Poze: nu am, dar puteti sa vedeti voi ce s-a adaugat in gm PS:Va urma si versiunea 2 cu un alt register si cu foarte multe edit-uri Daca va place da-ti si un +1. pare interesant
Never Again Posted November 27, 2025 Posted November 27, 2025 La 30.01.2021 la 16:52, RobertRPGALONE a spus: Salut tuturor, eu sunt PePsiAdV si azi vreau sa va dau un gamemode la download care am lucrat la el timp de 1 luna, voi lasa mai jos o lista cu ce am adaugat eu pe el 1.Schimbat oras in Los Santos 2.Adaugat sistem de pariuri sportive 3.Voice-Chat 4.Comanda /go 5.Un mapping la spawn 6.Comanda /bonus pe TD 7.Scos LoginTD 8.Rezolvate toate bug-urile. 9.S-a facut o optimizare de EX:La 33 on duce in 191 tick-uri 10.Adaugata comanda /teleport si se pot teleporta playerii ori unde vor ei cu Safire. 11.Schimbata denumirea la pp in Safire. 12.Culoarea principala a server-ului este LIGHTBLUE 13.Adaugat un sistem de Generate Bonus 14.Adaugate comenzile /setppstock, /getpp, /setvipstock, /getvip 15.Adaugat un sistem de PUBG 16.Eveniment LCS, LMS 17.Adaugat un Spring Quest foarte dragut Link Descarcare: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Poze: nu am, dar puteti sa vedeti voi ce s-a adaugat in gm PS:Va urma si versiunea 2 cu un alt register si cu foarte multe edit-uri Daca va place da-ti si un +1. sal
Sami Samuel Posted December 7, 2025 Posted December 7, 2025 On 30.01.2021 at 16:52, RobertRPGALONE said: Salut tuturor, eu sunt PePsiAdV si azi vreau sa va dau un gamemode la download care am lucrat la timp de 1 luna, voi lasa mai jos sau lista cu ce am adaugat eu pe el 1.Schimbat oras in Los Santos 2.Adaugat sistem de pariuri sportive 3. Chat vocal 4. Comandă /go 5. O cartografiere a spawn-ului 6. Comandă/bonus pe TD 7. Autentificare Scos TD 8. Rezolvați toate problemele. 9.Sa facut o optimizare de EX:La 33 on duce in 191 tick-uri 10.Adaugata comanda /teleport si se pot teleporta playerii ori unde vor ei cu Safire. 11.Schimbata denumirea la pp in Safire. 12.Culoarea principală a server-ului este LIGHTBLUE 13.Adaugat un sistem de Generate Bonus 14.Adaugate comenzile /setppstock, /getpp, /setvipstock, /getvip 15. Adaugă un sistem PUBG 16. Eveniment LCS, LMS 17.Adaugat un Spring Quest foarte dragut Descărcare link: Conținut ascuns Răspundeți la acest subiect pentru a vedea conținutul ascuns. Poze: nu am, dar puteți să vedeți voi ce să adăugați în gm PS:Va urma si versiunea 2 cu un alt register si cu foarte multe edit-uri Dacă va plasa da-ți un +1. .
Recommended Posts