RobertRPGALONE Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 Salut tuturor, eu sunt PePsiAdV si azi vreau sa va dau un gamemode la download care am lucrat la el timp de 1 luna, voi lasa mai jos o lista cu ce am adaugat eu pe el 1.Schimbat oras in Los Santos 2.Adaugat sistem de pariuri sportive 3.Voice-Chat 4.Comanda /go 5.Un mapping la spawn 6.Comanda /bonus pe TD 7.Scos LoginTD 8.Rezolvate toate bug-urile. 9.S-a facut o optimizare de EX:La 33 on duce in 191 tick-uri 10.Adaugata comanda /teleport si se pot teleporta playerii ori unde vor ei cu Safire. 11.Schimbata denumirea la pp in Safire. 12.Culoarea principala a server-ului este LIGHTBLUE 13.Adaugat un sistem de Generate Bonus 14.Adaugate comenzile /setppstock, /getpp, /setvipstock, /getvip 15.Adaugat un sistem de PUBG 16.Eveniment LCS, LMS 17.Adaugat un Spring Quest foarte dragut Link Descarcare: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Poze: nu am, dar puteti sa vedeti voi ce s-a adaugat in gm PS:Va urma si versiunea 2 cu un alt register si cu foarte multe edit-uri Daca va place da-ti si un +1.
RobertRPGALONE Posted January 30, 2021 Author Posted January 30, 2021 Acum 33 minute, Rafael a spus: ia ma sa vedem asta-i gm asred? pai daca crezi ca eu umblu cu janghina aia de gm, inseamna ca tu te-ai nascut ieri:)))
Rafael Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 (edited) 38 minutes ago, RobertRPGALONE said: asta-i gm asred? pai daca crezi ca eu umblu cu janghina aia de gm, inseamna ca tu te-ai nascut ieri:))) coaie ce * mea nici wipe la baza nu ai dat avea contul acelasi chestii nu mai manca atat * acelasi roll acelasi tot video coming soon....... Edited January 30, 2021 by skillzy injuri
RobertRPGALONE Posted January 30, 2021 Author Posted January 30, 2021 1 oră în urmă, Rafael a spus: coaie ce * mea nici wipe la baza nu ai dat avea contul acelasi chestii nu mai manca atat * acelasi roll acelasi tot video coming soon....... :))) ma faci sa rad, am luat baza ta atat ca era asemanatoare cu gm chars ca aia chars era buguita
Rafael Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 Acum 2 ore, RobertRPGALONE a spus: :))) ma faci sa rad, am luat baza ta atat ca era asemanatoare cu gm chars ca aia chars era buguita Acelasi mapping la crate doar spawn bonus si nici logo schimbat
Ionut97 Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 On 1/30/2021 at 4:52 PM, RobertRPGALONE said: Salut tuturor, eu sunt PePsiAdV si azi vreau sa va dau un gamemode la download care am lucrat la el timp de 1 luna, voi lasa mai jos o lista cu ce am adaugat eu pe el 1.Schimbat oras in Los Santos 2.Adaugat sistem de pariuri sportive 3.Voice-Chat 4.Comanda /go 5.Un mapping la spawn 6.Comanda /bonus pe TD 7.Scos LoginTD 8.Rezolvate toate bug-urile. 9.S-a facut o optimizare de EX:La 33 on duce in 191 tick-uri 10.Adaugata comanda /teleport si se pot teleporta playerii ori unde vor ei cu Safire. 11.Schimbata denumirea la pp in Safire. 12.Culoarea principala a server-ului este LIGHTBLUE 13.Adaugat un sistem de Generate Bonus 14.Adaugate comenzile /setppstock, /getpp, /setvipstock, /getvip 15.Adaugat un sistem de PUBG 16.Eveniment LCS, LMS 17.Adaugat un Spring Quest foarte dragut Link Descarcare: Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Poze: nu am, dar puteti sa vedeti voi ce s-a adaugat in gm PS:Va urma si versiunea 2 cu un alt register si cu foarte multe edit-uri Daca va place da-ti si un +1.
Zortos Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 +1 Semnat : Gândesc, asta fac. Asta e treaba mea.
DEIMAN0009 Posted April 16, 2024 Posted April 16, 2024 On 1/30/2021 at 4:52 PM, RobertRPGALONE said: Salut tuturor, eu sunt PePsiAdV si azi vreau sa va dau un gamemode la download care am lucrat la el timp de 1 luna, voi lasa mai jos o lista cu ce am adaugat eu pe el 1.Schimbat oras in Los Santos 2.Adaugat sistem de pariuri sportive 3.Voice-Chat 4.Comanda /go 5.Un mapping la spawn 6.Comanda /bonus pe TD 7.Scos LoginTD 8.Rezolvate toate bug-urile. 9.S-a facut o optimizare de EX:La 33 on duce in 191 tick-uri 10.Adaugata comanda /teleport si se pot teleporta playerii ori unde vor ei cu Safire. 11.Schimbata denumirea la pp in Safire. 12.Culoarea principala a server-ului este LIGHTBLUE 13.Adaugat un sistem de Generate Bonus 14.Adaugate comenzile /setppstock, /getpp, /setvipstock, /getvip 15.Adaugat un sistem de PUBG 16.Eveniment LCS, LMS 17.Adaugat un Spring Quest foarte dragut Link Descarcare: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Poze: nu am, dar puteti sa vedeti voi ce s-a adaugat in gm PS:Va urma si versiunea 2 cu un alt register si cu foarte multe edit-uri Daca va place da-ti si un +1.
mm.dani93 Posted May 18, 2024 Posted May 18, 2024 On 3/19/2024 at 4:08 PM, Balint Andrei-Catalin said: a wewwewewewewewewewewewewe
Recommended Posts