Jump to content
  • Chatbox

Load More
    You don't have permission to chat.

Recommended Posts

Posted

1.Cum te cheama ?: pe joc RPG_Madalin, în viața reală Madalin
2.Cati ani ai?: am 11 ani
3.Unde locuiesti?: in Moldova-chișinău 
Numarul de ore jucate(minim 10) : 0.13 owneru mia spus că se poate si asa ca sunt in cautare de staff 
4.Descriete-te in minim 50 de cuvinte: Sunt o persoana foarte amabilă, atentă, cu precizie, si sunt cel mai atent si cel mai precaut de pe tot sv parerea mea.
5.De ce doresti sa aplici la aceasta functie?: Deoarece am mai fost helper pe alte sv si sunt foarte pregătit si vreau sa ajut comunitatea
6.De ce te consideri potrivit pentru aceasta functie?: deoarece am mai fost helper stiu comenzile etc.
7.Ce lucruri te diferentiaza pe tine fata de ceilalti jucatori?: stiu comenzile, sistemele, preturile si sunt experimentat
8.De unde ai aflat de server?: Dela ecstassssy. Pe live
9.De ce ai ales sa joci pe acest server?: Deoarece am văzut că are potențial
10.Ce alte jocuri mai joci înafara de SA:MP?: santdoff 2
11.Ai fost vreodata sanctionat? Daca da, esti rugat sa ne prezinti in detaliat: n-am fost sancționat niciodată 
12.Ai citit regulamentul helperilor si al serverului ?: desigur dar este la fel ca pe alte sv si e usor  de memorat
13.Esti constient ca nu ai voie sa stresezi un admin pentru a te trage la teste? Ce risti daca faci asta?: Desigur, dar ownerul mia zis ca dupa ce termin sa dau /report sa se uite peste aplicație.

Intrebari de pe /n: 

/n De unde imi pot cumpara un telefon ? Poti achizinoata un telefon dintr-un magazin 24/7 

/n De unde imi pot cumpara o masina ? Pentru ati cumpara o masina testează comanda /gps si dealership

/n Ce beneficii am la vip account ? Acces la comanda /vc la /pcolor ai mai multe culori si 50% job boost

/n Ce beneficii am la premium account ? Acces la comanda /pc 30%job boost  si /pcolor

/n Un jucator m-a injurat ce fac ? Fac ss si îi dau mute

/n Care este panelul serverului ? Panelul serverului este cloudCcloudl2p.panel.ro

/n Care este forumul serverului ? Forumul serverului este l2p.ro

/n Care este discord-ul serverului ? Poti vedea chiar tu acest lucru prin comanda /discord

• Like 1