Adryan Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Nume: Adryan Ce panel: B-HOOD Download: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Virustotal: Nu am chef să-l descarc și să pun pe Virustotal, dacă n-ai încredere descarcă-l pe un VPS sau ceva. Autor: Eu Sursă: Idk ce înseamnă asta, dar na b-hood Btw: Este alt gamemode în această arhivă, este gamemode-ul b-hood făcut de HQP.Să fie totu cu aceeași tematică. 7 1 1
skillzy Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 nr1 Contact office@l2p.ro admin@l2p.ro Discord - https://discord.gg/u8dKXXF73c Staff - https://l2p.ro/index.php?/staff/
Administrator SouNNd Posted January 20, 2020 Administrator Posted January 20, 2020 Bv frate nr1 Contact discord: sounndadv admin@l2p.ro office@l2p.ro
consty1337 Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 daca e vurnerabil xss n ai fct cv bn da avand in vedere ca e free e ok, revin cu edit daca imi plc
Arabu Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 GG. YouTube : Click Redirect Channel Discord : Arabu#9330 Canal Discord : Click To Join Facebook : Click Facebook Instagram : Click Instagram Skype : Mita.Official Respectă și vei fi respectat !
Adryan Posted January 23, 2020 Author Posted January 23, 2020 9 hours ago, consty1337 said: daca e vurnerabil xss n ai fct cv bn da avand in vedere ca e free e ok, revin cu edit daca imi plc Vino și cu un edit dacă găsești tu vreo vurnerabilitate =))
GiovaniVrt Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 On 1/19/2020 at 8:41 PM, Adryan said: Nume: Adryan Ce panel: B-HOOD Download: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Virustotal: Nu am chef să-l descarc și să pun pe Virustotal, dacă n-ai încredere descarcă-l pe un VPS sau ceva. Autor: Eu Sursă: Idk ce înseamnă asta, dar na b-hood Btw: Este alt gamemode în această arhivă, este gamemode-ul b-hood făcut de HQP.Să fie totu cu aceeași tematică. MAI SPART
GiovaniVrt Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 Astept de 20 de minute incontinuu sa se incarce cand apas pe profilul meu si nu merge... O rezolvare ceva ?
Adryan Posted January 25, 2020 Author Posted January 25, 2020 Acum 57 minute, GiovaniVrt a spus: Astept de 20 de minute incontinuu sa se incarce cand apas pe profilul meu si nu merge... O rezolvare ceva ? Nu este compatibil cu toate gamemode-urile.Este compatibil doar cu gm-ul pus la descărcare. Configurarea cu alte gm-uri se poate face de unul singur, sau contra-cost. Mesaj privat dacă dorești informații.
GiovaniVrt Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 1 minute ago, Adryan said: Nu este compatibil cu toate gamemode-urile.Este compatibil doar cu gm-ul pus la descărcare. Configurarea cu alte gm-uri se poate face de unul singur, sau contra-cost. Mesaj privat dacă dorești informații. Cu gm-ul aceasta la-m pus si face lafel
Adryan Posted January 25, 2020 Author Posted January 25, 2020 Chiar acum, GiovaniVrt a spus: Cu gm-ul aceasta la-m pus si face lafel Trimite poza cu ce arată în tabela lastOn din baza de date
GiovaniVrt Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 (edited) Arata bine in tabela, problema cred ca ar fii la profile.php sau de la panel https://imgur.com/f5I6Hah Edited January 25, 2020 by GiovaniVrt
Recommended Posts