maganifiku Posted July 26, 2025 Posted July 26, 2025 Salut, nu stiu cati ati observat, dar majoritatea forumurilor de sa:mp au fost inchise, acum daca ai nevoie de un gamemode sau o resursa pentru acest joc efectiv nu mai gasesti, au mai ramas 2 forumuri care sunt mai mari, l2p.ro si inca unu, nu vreau sa fac reclama. De ce credeti ca s-au inchis majoritatea comunitatilor? Chiar nu mai exista developeri pentru acest joc? Nu s-a mai postat un gamemode sau un sistem de mult timp. Am vazut ca urmatorul sa-mp ar fii ragemp, de ce nu se face o categorie si pe acest forum despre rage? Sau eventual un forum separat. Hai sa nu lasam sampul sa moara!
577777 Posted September 24, 2025 Posted September 24, 2025 Cine isi mai bate capul cu samp, cand e un joc mort? Ai 3 servere in RO care au playeri, restul nimic. Nu mai aduc bani, si nimeni nu face voluntariat.
rebxz Posted September 27, 2025 Posted September 27, 2025 sincer daca ma stiam eu in script.. tineam un sv on non stop pentru distractie .. ca nu e o avere 50 lei sa tii un host bun on
L0K3D Posted October 10, 2025 Posted October 10, 2025 Interesul comunitatii romanesti fata de scripting a scazut drastic, respectiv si a persoanelor ce tineau forumurile online.
Recommended Posts