AntiExE Posted July 15, 2025 Posted July 15, 2025 Salutare, dupa cum ati vazut cu o saptamana in urma unii dintre voi, lucrez la un gamemode de la 0 Cea ce ma determinat sa fac un server de sa-mp in 2025 cu riscu evident ca nu o sa prinda, interesu meu nu e sa fie 1000/1000 ci cativa jucatori 20 - 100 activi mereu, De ce am ales sa fac acest lucru ? Ei bine deoarece si pentru ca sunt un fan al acestui joc si am o foarte mare pasiune pentru el, nu pot sa zic ca sunt neaparat o fantoma cand vine vorba in sa-mp-ul romanesc pentru ca am mai avut conturi in trecut pe acest forum si nu numai insa pot spune ca vreau sa ofer o sansa la un proiect facut full de la 0 cap coada de la mine Probabil va intrebati ce inseamna asta Tot ce tine de FORUM, PANEL, INDEX, GAMEMODE eu cu mainile mele vreau sa le fac de unu singur si sa termin tot de unul singur, Vreau ceva distractiv in acelasi timp sa tina dependenta, nu ma intereseaza RAGE MP sau Fivem deoarece mi se pare ca are o harta mult prea imensa pentru un joc mp, strict parerea mea si opinia mea. Cine doreste sa ma ajute tot ce trebuie sa faca este sa intre pe server-ul de discord unde se posteaza zi de zi updateuri si rezolvarile gamemode ului care apar in timp bineinteles Va multumesc pentru atentia acordata si va astept pe server-ul meu de discord. https://discord.gg/byF9XqKNyF 1 CEO: experion.ro backcode.ro lasati va de proiecte copii sa mp ul a murit ❤️
AntiExE Posted July 24, 2025 Author Posted July 24, 2025 bump CEO: experion.ro backcode.ro lasati va de proiecte copii sa mp ul a murit ❤️
Recommended Posts