Devil Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 (edited) Nume de pe server:Numele meu pe server este Devil. Level:Eu in acest moment am level 4. Cate ore acorzi serverului?:Eu petrec pe acest server in jur de 5-6 ziua/noaptea, ca dimineata am ore. Factiune anterioara:Nu am avut. De ce iti doresti functia de lider pe L2P?: Pentru ca vreau sa demonstez si sa arat ca pot sa tin in frau o mafie/functie de lider si pentru `a ajuta comunitatea` . Descriere minim 35 cuvinte:Sunt fire calma, imi plac mult jocurile pe calculator, nu imi place ca o persoana sa se ia de mine/sa ma iau de el, imi place sa ies cu prietenii prin oras, acum ca nu mai avem voie sa iesim, pe scara blocului, ca pasiuni am,: deo senul, football-ul si IT-ul, sunt responsabil cu tot ceea ce fac si nu-mi place sa las un lucru neterminat, nu creez un lucru neplacut pentru ceilalti, gen o barfa/gluma nesarata, ma multumesc cu ce am si cu ce mi se da. Esti de acord daca nu intri mai mult de 3 zile sa primesti fpunish 20/20?:Desigur. Esti de acord sa dai test de intrare cu admini la 3 greseli esti picat:Stiu asta. Alte preciza Salut! NOTA: NU INTELEG DE CE S-A MODIFICAT FONTUL LA SCRISUL CU DESCRIEREA, PUTETI CAUTA PE GOOGLE, DESCRIEREA NU ESTE FURATA, ESTE DE LA MINE DIN CAP!!! Edited May 5, 2020 by Devil
Recommended Posts