Jump to content
  • Chatbox

Load More
    You don't have permission to chat.

Aplicatie Lider FBI-[Jr.]Alex

Recommended Posts

Posted (edited)

Nume de pe server: Numele meu pe acest server este [Jr.[Alex.
Level: In momentul de fata detin nivelul  7.
Cate ore acorzi serverului?: Orele pe care le acord server-ului sunt in functie de timpul meu liber deoarece cum am mai precizat si cu alta ocazie in mare parte din timp invat pentru facultate ,dar daca am timp liber acord si peste 6 ore,dar nu exista cazuri in care sa nu intru macar 2 ore/zi. 
Factiune anterioara: Nu am avut.
De ce iti doresti functia de lider pe L2P?:Imi doresc functia de lider deoarece stiu cu ce se mananca aceasta functie ,care de asemenea are  responsabilitatile ei ca oricare altele,dar si faptul ca imi place sa imi creez propria "echipa" cu oameni de incredere si cu care poti construi un roleplay frumos si cu care te poti distra cand nu e vorba de lucru.
Descriere minim 35 cuvinte: Salut, ma numesc Alex si am frumoasa varsta  de 21 ani, sunt un om sincer, imi place sa muncesc in echipa, sunt intelegator, imi place sa imi fac prieteni noi si sa ma inteleg cu toata lumea.De obicei pe samp merg pe cele 2 principii "RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT" si FII OM CU MINE CA SA FIU SI EU OM CU TINE".Locuiesc in Timisoara si sunt un om cu cei 7 ani de acasa .

Esti de acord daca nu intri mai mult de 3 zile sa primesti fpunish 20/20?: Da, sunt de acord cu acest lucru.

Esti de acord sa dai test de intrare cu admini la 3 greseli esti picat: Da, sunt de acord.
Alte precizari:  Momentan nu am nimic altceva de precizat.

Edited by [Jr.]Alex
  • SQRIN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...