Rengar Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Zile adunate (aprox.) in factiuni:Am intrat de 1 zi in Grove Street ca lider. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?:Nu am avut o factiune anterioara. Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza):Pe SAMP imi place sa ma joc cu prietenii mei. Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica):Acord cam 4-5 ore pe zi. De ce crezi ca meriti functia de helper?:Eu cred ca merit functia de Helper pentru pot ajuta jucatorii cu tot ce imi sta in putinta. Ai fost banat vreodata pe l2p? Daca da, specifica toate banurile:Mda..Am fost banat inainte de wipe pentru reclama. Ce alte jocuri joci?:Eu mai joc CS cand ma plictisesc. De ce iti place sa joci samp?:Imi place sa joc SAMP pentru ca joc de cand eram mic. Ce-ti place cel mai mult la l2p, de ce ai ales sa joci aici?:Am ales sa joc aici pentru ca era o postare pe FaceBook cu serverul acesta cand era in beta acum 3 luni cand se numea NewZone si de atunci joc pe serverul acesta pentru ca imi place gm-ul si playerii. Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?:Da,imi place sa ajut jucatorii. Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori):Imi petrec timpul cu [jr]Alex pe samp. Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?:Pentru ati lua alt skin trebuie sa mergi la un magazin de tip 'Clothes store'.Pentru al gasi tasteaza comanda /gps-Los Santos-Magazin de Haine si cand ai ajuns in magazin tasteaza comanda [/clothes]. Daca un player intreaba ce face la job-ul de Pomicultor, ce ii raspunzi?:La job-ul Pomicultor trebuie sa ajuti fiermierii sa culeaga recolta. Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi?:Pentru a intra in LSPD ai nevoie de level 6 si o aplicatie pe /panel. 1
Recommended Posts