Jump to content
  • Chatbox

Load More
    You don't have permission to chat.

Aplicatie Helper-[Jr.]Alex

Recommended Posts

Posted (edited)

Zile adunate (aprox.) in factiuni: In factiuni am acumulat aproape 100 de zile.            
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?:Cel mai mult timp am petrecut in Federal Bureau of Investigations ,dar nu paraseam factiunea daca nu se dadea wipe.

Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza):Cel mai mult imi place sa ma distrez ,dar fac si joburi si in factiune imi fac datoria,dar cel mai mult imi place sa  ma distrez.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica):Nu pot sa dau un numar exact deoarece depinde de timpul liber pe care il am deoarece sunt student si  in mare parte din timp  studiez,dar daca am timp si mai mult de 6 ore/zi.
De ce crezi ca meriti functia de helper?:Cred ca merit aceasta functie fiindca am mai fost si inainte si cred ca m-am descurcat destul de bine si imi place sa ajut playerii.

Ai fost banat vreodata pe l2p? Daca da, specifica toate banurile:Nu am fost niciodata sanctionat/banat nici pe acest server nici pe altele.

Ce alte jocuri joci?: In afara de samp mai joc CS:GO si PUBG.
De ce iti place sa joci samp?:Imi palce sa joc samp fiindca ma relaxeaza si ca ma distrez.
Ce-ti place cel mai mult la l2p, de ce ai ales sa joci aici?: Imi place gamemode-ul acestui server, dar si comunitatea sa. 
Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?: Da cred acest lucru si cred ca am dovedit ca sunt capabil de aceasta functie dupa  cum am mai specificat  ca am mai avut aceasta functie.
Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori): Cristian ,Rengar ,[Jr.]CosmiN,xZed si multi altii.

Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?: Trebuie sa mearga la un Magazin de haine si sa foloseasca comanda /clothes si isi alege skinul dorit.
Daca un player intreaba ce face la job-ul de Pomicultor, ce ii raspunzi?: La acest job va trebui sa planteze pomi deoarece cu acest lucru se ocupa aceasta meserie.
Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi?: Trebuie sa aumuleze minim 5 ore jucate si level 7 pentru aceasta functie si o aplicatie pe forum.

Edited by [Jr.]Alex