Cristian Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Nume de pe server:Mă numesc Cristian Level: Am lvl 7. Cate ore acorzi serverului?:Pot acorda 3-4 ore pe zi Factiune anterioara:Nu am fost în altă facțiune De ce iti doresti functia de lider pe L2P?: Descriere minim 35 cuvinte:Păi mă numesc Olaru-Cristian-Mihai am vârsta de 12 ani și sunt un băiat plin de viață cu simțul umorului și cu suflet bun Esti de acord daca nu intri mai mult de 3 zile sa primesti fpunish 20/20?:Da sunt Esti de acord sa dai test de intrare cu admini la 3 greseli esti picat: Da sunt de acord. Alte precizari:Nu
Cristian Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 (edited) Acum 4 ore, Cristian a spus: Nume de pe server:Pe server mă numesc Cristian Level: Dețin lvl 7 Cate ore acorzi serverului?:Pot acorda 4-5 ore pe zi Factiune anterioara:Nu am fost în altă facțiune De ce iti doresti functia de lider pe L2P?: Păi vreau să fiu lider pentru a ajuta playerii cu serviciile pe care facțiunea le face Descriere minim 35 cuvinte:Păi mă numesc Olaru-Cristian-Mihai am vârsta de 12 ani și sunt un băiat plin de viață cu simțul umorului și cu suflet bun Esti de acord daca nu intri mai mult de 3 zile sa primesti fpunish 20/20?:Da sunt de acord. Esti de acord sa dai test de intrare cu admini la 3 greseli esti picat: Da sunt de acord. Alte precizari:Nu nu am . Edited May 3, 2020 by Cristian
Recommended Posts