skillzy Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Download: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Poze: https://imgur.com/a/YKt84pi //Am adaugat sistemul de Bitcoin. // //Am adaugat Job-ul de Instalator. // //Am adaugat Job-ul de Gropar. // //Am implementat un sistem de Send Email prin care poti trimite un email unui jucator direct din joc prin comanda /sendmail // //A fost adaugata comanda /crash pentru adminii de Level 5+ // //Am adaugat un mic sistem de bonus pentru server, prin comenzile /setppstock, /setvipstock, iar playerii pentru a lua PP-urile sau contul VIP..// //.. trebuie sa folosesca /getpp si /getvip, vor fi anuntati global de catre SERVER BONUS si vor primi detalii pentru a ridica premiul // //Au fost rescrise si prescurtate comenzile /panel si /forum // //Au fost adaugate comenzile /acolor, /vipcolors si comanda /pcolor modificata, adaugate 26 culori in ea. // //La /vipcolors sunt 4 culori altele fata de cele adminilor sau helperilor cat si a playerilor normali. // //Am adaugat comanda /premiumlist afiseaza Premium user online // //Adaugata comanda /hac, prin aceasta comanda un admin poate repara toate vehiculele de pe server // //Adaugata comanda /calculator, pentru a face un calcul daca ai nevoie, probabil inutila dar e folositoare cate odata! // //Adaugate comenzile /howner si /bowner, seteaza casa sau biz-ul unui jucator direct din joc de catre un admin 6+. NETESTATE!!!! // //A fost adaugata comanda /sstats prin aceasta comanda va va arata tick-urile si alte chestii importante! // //A fost adaugata comanda /vtag pentru userii VIP, prin aceasta comanda li se va pune un Text deasupra capului cu V.I.P. User // //A fost adaugat minisistemu de Camping, nu este creeat de mine il am de pe un GM, comenzile sunt pentru admin 6+ si sunt urmatoarele ... // //... /camp - pentru activare minicamping si /campdestroy - pentru a distruge obiectele minicamp // //A fost adaugat in /shop User Vip ce va costa 200 Premium Points // //Au fost rezolvate mai multe Bug-uri. // //Pentru a va pune fondator intrati in GM si schimbati din EstiFondator numele Razvan in numele vostru! // //Mai multe update-uri pe parcurs!!! // //Al vostru Razvan va saluta cu drag! // //=========================================+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++============================================================ Contact office@l2p.ro admin@l2p.ro Discord - https://discord.gg/u8dKXXF73c Staff - https://l2p.ro/index.php?/staff/
ALYN222 Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 La 01.05.2020 la 21:58, skillzy a spus: Download: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Poze: https://imgur.com/a/YKt84pi //Am adaugat sistemul de Bitcoin. // //Am adaugat Job-ul de Instalator. // //Am adaugat Job-ul de Gropar. // //Am implementat un sistem de Send Email prin care poti trimite un email unui jucator direct din joc prin comanda /sendmail // //A fost adaugata comanda /crash pentru adminii de Level 5+ // //Am adaugat un mic sistem de bonus pentru server, prin comenzile /setppstock, /setvipstock, iar playerii pentru a lua PP-urile sau contul VIP..// //.. trebuie sa folosesca /getpp si /getvip, vor fi anuntati global de catre SERVER BONUS si vor primi detalii pentru a ridica premiul // //Au fost rescrise si prescurtate comenzile /panel si /forum // //Au fost adaugate comenzile /acolor, /vipcolors si comanda /pcolor modificata, adaugate 26 culori in ea. // //La /vipcolors sunt 4 culori altele fata de cele adminilor sau helperilor cat si a playerilor normali. // //Am adaugat comanda /premiumlist afiseaza Premium user online // //Adaugata comanda /hac, prin aceasta comanda un admin poate repara toate vehiculele de pe server // //Adaugata comanda /calculator, pentru a face un calcul daca ai nevoie, probabil inutila dar e folositoare cate odata! // //Adaugate comenzile /howner si /bowner, seteaza casa sau biz-ul unui jucator direct din joc de catre un admin 6+. NETESTATE!!!! // //A fost adaugata comanda /sstats prin aceasta comanda va va arata tick-urile si alte chestii importante! // //A fost adaugata comanda /vtag pentru userii VIP, prin aceasta comanda li se va pune un Text deasupra capului cu V.I.P. User // //A fost adaugat minisistemu de Camping, nu este creeat de mine il am de pe un GM, comenzile sunt pentru admin 6+ si sunt urmatoarele ... // //... /camp - pentru activare minicamping si /campdestroy - pentru a distruge obiectele minicamp // //A fost adaugat in /shop User Vip ce va costa 200 Premium Points // //Au fost rezolvate mai multe Bug-uri. // //Pentru a va pune fondator intrati in GM si schimbati din EstiFondator numele Razvan in numele vostru! // //Mai multe update-uri pe parcurs!!! // //Al vostru Razvan va saluta cu drag! // //=========================================+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++============================================================ sex
makata47 Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 La 01.05.2020 la 13:58, skillzy a spus: Download: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Poze: https://imgur.com/a/YKt84pi //Am adaugat sistemul de Bitcoin. // //Am adaugat Job-ul de Instalator. // //Am adaugat Job-ul de Gropar. // //Am implementat un sistem de Send Email prin care poti trimite un email unui jucator direct din joc prin comanda /sendmail // //A fost adaugata comanda /crash pentru adminii de Level 5+ // //Am adaugat un mic sistem de bonus pentru server, prin comenzile /setppstock, /setvipstock, iar playerii pentru a lua PP-urile sau contul VIP..// //.. trebuie sa folosesca /getpp si /getvip, vor fi anuntati global de catre SERVER BONUS si vor primi detalii pentru a ridica premiul // //Au fost rescrise si prescurtate comenzile /panel si /forum // //Au fost adaugate comenzile /acolor, /vipcolors si comanda /pcolor modificata, adaugate 26 culori in ea. // //La /vipcolors sunt 4 culori altele fata de cele adminilor sau helperilor cat si a playerilor normali. // //Am adaugat comanda /premiumlist afiseaza Premium user online // //Adaugata comanda /hac, prin aceasta comanda un admin poate repara toate vehiculele de pe server // //Adaugata comanda /calculator, pentru a face un calcul daca ai nevoie, probabil inutila dar e folositoare cate odata! // //Adaugate comenzile /howner si /bowner, seteaza casa sau biz-ul unui jucator direct din joc de catre un admin 6+. NETESTATE!!!! // //A fost adaugata comanda /sstats prin aceasta comanda va va arata tick-urile si alte chestii importante! // //A fost adaugata comanda /vtag pentru userii VIP, prin aceasta comanda li se va pune un Text deasupra capului cu V.I.P. User // //A fost adaugat minisistemu de Camping, nu este creeat de mine il am de pe un GM, comenzile sunt pentru admin 6+ si sunt urmatoarele ... // //... /camp - pentru activare minicamping si /campdestroy - pentru a distruge obiectele minicamp // //A fost adaugat in /shop User Vip ce va costa 200 Premium Points // //Au fost rezolvate mai multe Bug-uri. // //Pentru a va pune fondator intrati in GM si schimbati din EstiFondator numele Razvan in numele vostru! // //Mai multe update-uri pe parcurs!!! // //Al vostru Razvan va saluta cu drag! // //=========================================+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++============================================================ ggg
AnonymousFamily Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 La 01.05.2020 la 23:58, skillzy a spus: Download: Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Poze: https://imgur.com/a/YKt84pi //Am adaugat sistemul de Bitcoin. // //Am adaugat Job-ul de Instalator. // //Am adaugat Job-ul de Gropar. // //Am implementat un sistem de Send Email prin care poti trimite un email unui jucator direct din joc prin comanda /sendmail // //A fost adaugata comanda /crash pentru adminii de Level 5+ // //Am adaugat un mic sistem de bonus pentru server, prin comenzile /setppstock, /setvipstock, iar playerii pentru a lua PP-urile sau contul VIP..// //.. trebuie sa folosesca /getpp si /getvip, vor fi anuntati global de catre SERVER BONUS si vor primi detalii pentru a ridica premiul // //Au fost rescrise si prescurtate comenzile /panel si /forum // //Au fost adaugate comenzile /acolor, /vipcolors si comanda /pcolor modificata, adaugate 26 culori in ea. // //La /vipcolors sunt 4 culori altele fata de cele adminilor sau helperilor cat si a playerilor normali. // //Am adaugat comanda /premiumlist afiseaza Premium user online // //Adaugata comanda /hac, prin aceasta comanda un admin poate repara toate vehiculele de pe server // //Adaugata comanda /calculator, pentru a face un calcul daca ai nevoie, probabil inutila dar e folositoare cate odata! // //Adaugate comenzile /howner si /bowner, seteaza casa sau biz-ul unui jucator direct din joc de catre un admin 6+. NETESTATE!!!! // //A fost adaugata comanda /sstats prin aceasta comanda va va arata tick-urile si alte chestii importante! // //A fost adaugata comanda /vtag pentru userii VIP, prin aceasta comanda li se va pune un Text deasupra capului cu V.I.P. User // //A fost adaugat minisistemu de Camping, nu este creeat de mine il am de pe un GM, comenzile sunt pentru admin 6+ si sunt urmatoarele ... // //... /camp - pentru activare minicamping si /campdestroy - pentru a distruge obiectele minicamp // //A fost adaugat in /shop User Vip ce va costa 200 Premium Points // //Au fost rezolvate mai multe Bug-uri. // //Pentru a va pune fondator intrati in GM si schimbati din EstiFondator numele Razvan in numele vostru! // //Mai multe update-uri pe parcurs!!! // //Al vostru Razvan va saluta cu drag! // //=========================================+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++============================================================ +1
Recommended Posts