ArTiStU.eXe Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 [MODEL] 1.Cum te cheama ?: 2.Cati ani ai?: 3.Unde locuiesti?: Numarul de ore jucate(minim 10) : 4.Descriete-te in minim 50 de cuvinte: 5.De ce doresti sa aplici la aceasta functie?: 6.De ce te consideri potrivit pentru aceasta functie?: 7.Ce lucruri te diferentiaza pe tine fata de ceilalti jucatori?: 8.De unde ai aflat de server?: 9.De ce ai ales sa joci pe acest server?: 10.Ce alte jocuri mai joci înafara de SA:MP?: 11.Ai fost vreodata sanctionat? Daca da, esti rugat sa ne prezinti in detaliat: 12.Ai citit regulamentul helperilor si al serverului ?: 13.Esti constient ca nu ai voie sa stresezi un admin pentru a te trage la teste? Ce risti daca faci asta?: Intrebari de pe /n: /n De unde imi pot cumpara un telefon ? /n De unde imi pot cumpara o masina ? /n Ce beneficii am la vip account ? /n Ce beneficii am la premium account ? /n Un jucator m-a injurat ce fac ? /n Care este panelul serverului ? /n Care este forumul serverului ? /n Care este discord-ul serverului ? © Copyright since 2020, cloud.l2p.ro
Recommended Posts