Jump to content
  • Chatbox

Load More
    You don't have permission to chat.

Recommended Posts

Posted (edited)

Cerinte lider:

Minim level 8.Am level 21

Minim 10 ore.Am 34 ore

Experienta in acest domeniu.Imi place sa trag cu sniper-ul si am mai fost leader pe destule servere incat sa imi dau seama cu ce se mananca "Hitam Agency"

Model:

Nickname-ul din joc:

Level-ul pe care il deti(minim 5):Level 21 

De cat timp joci SA:MP(spune in ani daca ai):SA:MP joc de 3 ani in curand 4

Varsta(reala):14

La ce factiune vrei lider(spune numele factiunii complet nu prescurtat):Hitman Agency

De ce vrei sa fi lider(minim 30 cuvinte) :Vreau sa fiu lider pentru ca ma pricep in a trage cu un sniper , stiu ce inseamna meseria unui asasin , niciodata "nu ratez" si imi place foarte mult aceasta factiune pentru ca este foarte multa actiune si nu ai cum sa te plictisesti in ea.

In ce interval de timp esti dispus sa joci?(pe server nu sa:mp):In general stau toata ziua 

La ce factiuni ai mai fost lider(daca n-ai mai fost la nimic pune un "-"):-

Te descurci cu forumul/discordul ?(pentru a accepta persoana in factiune):Da am domeniu in aman2

Descrierea ta in general(minim 50 cuvinte):Ma numesc Cristi , am varsta de 14 ani si sunt din Bucuresti . Acum 3 ani jumatate am inceput o pasiune fata de acest joc din cauza ca am jucat fiecare GTA (cele mai vechi Vice City ,  Gta SA si Gta 3) prima data cand am intrat in joc nu am simtit atractia care o simt fata de el acum.Sper sa nu moara niciodata acest joc si sa ramana mereu in top.

C-ati co-lideri ai voie in factiune(poti afla asta din regulamentul respecitvei factiuni):Unul

Ai citit tot regulamentul factiuni(spune "Da" sau "Nu"):Da

Informatie:Poza /stats  https://imgur.com/a/HlprVjC

Edited by Crystlx.