Crystlx. Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Model: Nick:Crystlx. Nick-uri anterioare:-- Level:15 Limba natala:Romana. Limbi straine cunoscute:Franceza , Engleza ,Romana si putina Rusa. Factiuni anterioare(rank):LSPD rank 1 Functii importante detinute(lider/helper/admin):-- Motivul pentru care ati parasit functia respectiva:-- Descriere personala(min 50 de cuvinte):Ma numesc Cristi am , varsta de 14 ani aproape 15 , sunt din Bucuresti si imi place sa ma joc SA:MP . Acestui joc ii dedic foarte mult timp se poate observa din activitatea mea pe server. Povestea voastra pe L2P(min 50 de cuvinte):Am inceput de la 50 kk eram "civil parlit" cum ar fii spus cei bogati dar m-am ridicat am jucat la cazino am facut afaceri si nu numai . Acum doresc sa ajut fiecare player nou. *Poza cu /stats:https://imgur.com/0Fn5G6e De ce doresti sa devii helper(min 50 de cuvinte)?:Doresc sa devin helper pentru ca stiu foarte bine sa raspund la intrebari , am un limbaj si o gramatica decenta , am activitate foarte mare pe server si vreau sa ajut playerii noi in continuare. Cu ce crezi tu ca se ocupa un helper?(min 20 de cuvinte):Un helper este foarte important pe un server indiferent de numarul playerilor pentru ca exista si playeri care sunt noi pe acest joc/server iar ei sunt acolo mereu sa ii ajute ba cu un raspuns un banut sau o plimbare cu masina Cum te intelegi cu actualul staff de pe L2P RPG? Admini si helperi. :Perfect cu majoritatea
WeAreLegion Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Acceptat 7 zile în test caută-mă pe joc sa dam testu ♣ ©Copyright By Vebe[R] . All Rights Reserved ! ♣
Recommended Posts