22M@sterK1ll3r97 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Nick: 22M@sterK1ll3r97 Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level: 21 Limba natala: Romana Limbi straine cunoscute: Romana/Engleza Factiuni anterioare(rank): Lider School Instructors,apoi cand sa dat wipe,am fost mutat la funcția de Lider Paramedic Departament,deoarece ma descurc mult mai bine. Functii importante detinute(lider/helper/admin): Lider Paramedic Departament Motivul pentru care ati parasit functia respectiva: Nu am parasit funcția pe care o dețin si la momentul de față. Descriere personala(min 50 de cuvinte): Ma numesc Marian si provin din Drobeta-Turnu-Severin am varsta frumoasa de 23 ani. Sunt o fire sociabila careia ii place munca in echipa dar si respectul celor din jur. Am cei 7 ani de acasa si nu imi place cearta unde deobicei asta se creeaza. Sunt genul de persoana timida care asteapta sa i se spuna in fata tot adevarul daca nu ii convine ceva despre mine si ca pe viitor sa ma pot indrepta. Nu tin ura si nu imi place sa fac vreun lucru negativ care poate creea deranj. Povestea voastra pe L2P(min 50 de cuvinte): Povestea mea de pe acest server minunat L2P,este una minunata.Imi place foarte mult aceasta comunitate in frunte cu un Staff minunat,la care ai cate ceva nou de invatat.De aceea am decis sa si raman,deoarece am vazut:sinceritate,capabilitate,munca,efort,implicare ce sa mai zic tot ce este nevoie si ce iti doresti de la un server ca sa ramana cat mai sus. *Poza cu /stats: https://imgur.com/a/YzUCZYy De ce doresti sa devii helper(min 50 de cuvinte)?:Doresc sa primesc funcția de helper,deoarece vreau sa ajut playerii care au nelamuriri legate pe server-ul nostru si orice intrebare,comenzi puse pe " /n " de către playeri noștri.Sa incercam sa ii ajutam si sa fim cat mai egali cu toții. Cu ce crezi tu ca se ocupa un helper?(min 20 de cuvinte): Un helper cred ca se ocupa cu răspunderea " /n-urilor " adresate de jucători,sinceritate,onestitate și capabilitate. Cum te intelegi cu actualul staff de pe L2P RPG? Admini si helperi. : Ma inteleg minunat cu Admini cat si cu Helperi, pe scurt cu tot staff-ul.
WeAreLegion Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Acceptat 7 zile în teste caută-mă pe joc sa dam testu ♣ ©Copyright By Vebe[R] . All Rights Reserved ! ♣
Recommended Posts