Jump to content
  • Chatbox

Load More
    You don't have permission to chat.

Recommended Posts

Posted

Nickname-ul din joc: aLuNa

Level-ul pe care il deti(minim 5): Detin level 7 deoarece s-a acordat wipe.

De cat timp joci SA:MP(spune in ani daca ai): Joc de 4 ani si jumatate.

Varsta(reala): Am varsta de 13 ani.

La ce factiune vrei lider(spune numele factiunii complet nu prescurtat): Cosa Nostra Italiano.

De ce vrei sa fi lider(minim 30 cuvinte) : Doresc sa fiu lider deoarece imi place sa fiu la conducerea unei factiuni. Si pentru ca vreau sa fac acest server renumit pentru cea mai buna mafie pe turf.

In ce interval de timp esti dispus sa joci?(pe server nu sa:mp): In timpul scolii 19:00 - 22:00 > In vacanta > nu am un timp fixat.

La ce factiuni ai mai fost lider(daca n-ai mai fost la nimic pune un "-"): Am mai fost lider la factiunea LSPD si Paramedic LV.

Te descurci cu forumul/discordul ?(pentru a accepta persoana in factiune): Da, ma descurc.

Descrierea ta in general(minim 50 cuvinte): Ma numesc Andrei, am varsta de 13 ani. Imi place sa ies cu prietenii mei dragi, dar de cand cu Covid-19 nu mai pot face acest lucru. Pe calculator imi place sa ma joc SA:MP pe serverul L2P si sa scriptez in PAWNO. Sunt o fire serioasa, care isi respecta munca din plin.

C-ati co-lideri ai voie in factiune(poti afla asta din regulamentul respecitvei factiuni): Ai voie 1 co-lider.

Ai citit tot regulamentul factiuni(spune "Da" sau "Nu"): Da, am citit regulamentul

Link de la panel:  https://panel.l2p.ro/profile/aLuNa

Am avut mai multe ore dar a fost acordat wipe.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...