Jump to content
  • Chatbox

Load More
    You don't have permission to chat.

Recommended Posts

Posted

Nickname-ul din joc: Stefan34567

Level-ul pe care il deti(minim 5): Detin lvl 12.

De cat timp joci SA:MP(spune in ani daca ai): Joc samp din 01.02.2017

Varsta(reala): Am 17 ani.

La ce factiune vrei lider(spune numele factiunii complet nu prescurtat): 
Hitman Agency

De ce vrei sa fi lider(minim 30 cuvinte) : Doresc sa fiu lider in acasta factiune pentru ca este o factiune importanta si respectata pe toate servarele si am vrut intotdeauna sa fiu lider in acceasta factiune.

In ce interval de timp esti dispus sa joci?(pe server nu sa:mp): Pot juca cam la ori ce ora dar pot fii online pe servar 14:00-16:00 sau de la 22:00-02:00.

La ce factiuni ai mai fost lider(daca n-ai mai fost la nimic pune un "-"): Nu am mai fost lider pana acuma.

Te descurci cu forumul/discordul ?(pentru a accepta persoana in factiune): Da masi descurca.

Descrierea ta in general(minim 50 cuvinte): Ma numesc Gogalea Stefan sunt din Drobeta-Turnu-Severin am varsta de 17 ani sunt un tip care se descurca bine in echipa dar si singur. Am cei 7 ani de acasa dar uneori mai treabuie sa si uiti de iei. Sunt o persoana mai timida si imi place sa spun aderarul pe fata. Nu prea ies cu prietenii imi place mai mult sa ma joc SAMP decat sa ies in cartierul nostru care e plin de drogatii si mai ales da cand a aparut Covid-19 nici la scara nu mai ies numai in casa. Imi place sa muncesc daca vreau  sa ajung cineva si in samp dar si in viata reala.

C-ati co-lideri ai voie in factiune(poti afla asta din regulamentul respecitvei factiuni): Am voie 1 co lider.

Ai citit tot regulamentul factiuni(spune "Da" sau "Nu"): Da

Informatie: Ma descurc in sniper.