Jump to content
  • Chatbox

Load More
    You don't have permission to chat.

Recommended Posts

Posted

Nick:CostyCosty

Nick-uri anterioare:Nu am avut.

Level:11.

Limba natala:Romana.

Limbi straine cunoscute:Engleza.

Factiuni anterioare(rank):Police Departament rank 4.

Functii importante detinute(lider/helper/admin):Lider.

Motivul pentru care ati parasit functia respectiva:Nu am parasit  functia.

Descriere personala(min 50 de cuvinte):Mă consider o persoană răbdătoare și îmi face plăcere să mă acomodez în grupuri noi de oameni. Am simțul umorului dezvoltat și îmi plac glumele făcute cu măsură. Îmi place să îi ajut pe cei ce au nevoie de ajutor cu tot ce pot cât timp știu că pot face acest lucru, dacă nu sunt sigur prefer să nu mă bag pentru a nu încurca mai mult. În timpul liber îmi place foarte mult să ies cu prietenii afară, iar când stau în casă de obicei stau la calculator (mă uit la filme/seriale/videoclipuri sau ma joc).

Povestea voastra pe L2P(min 50 de cuvinte):Cand mi-a zis WeAreLogion ca se deschide server-ul L2P am zis ca ma apuc de el si chiar asta am facut.Nu i-am lasat balta chiar daca au dat wipe am mers tot inainte.

*Poza cu /stats:https://imgur.com/a/HxPcCpv

De ce doresti sa devii helper(min 50 de cuvinte)?:Vreau sa devin helper deoarece,vreau sa fac parte din STAFF-ul L2P si pentru a   ajuta playeri noi veniti cu informati despre server.

Cu ce crezi tu ca se ocupa un helper?(min 20 de cuvinte):Un helper se ocupa cu raspunderea la intrebarile puse de playeri pentru ai ajuta pe acestia.

Cum te intelegi cu actualul staff de pe L2P RPG? Admini si helperi. :Ma inteleg foarte bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...