Jump to content
  • Chatbox

Load More
    You don't have permission to chat.

Recommended Posts

Posted

Nickname-ul din joc: 22M@st3rK1ll3r97

Level-ul pe care il deti(minim 5): 13

De cat timp joci SA:MP(spune in ani daca ai): 4 ani

Varsta(reala): 23

La ce factiune vrei lider(spune numele factiunii complet nu prescurtat): School Instructors

De ce vrei sa fi lider(minim 30 cuvinte) : Doresc sa fiu lider,la această facțiune deoarece este o facțiune importantă mai ales de început si vreau sa ajut playerii cu licențele de tip Gun-Flay-Boat

In ce interval de timp esti dispus sa joci?(pe server nu sa:mp): Nu am un interval anume,joc si ziua cat si noaptea.

La ce factiuni ai mai fost lider(daca n-ai mai fost la nimic pune un "-"): Pe acest server nu am fost deci "-"

Te descurci cu forumul/discordul ?(pentru a accepta persoana in factiune): Desigur

Descrierea ta in general(minim 50 cuvinte): Ma numesc Marian si provin din Drobeta-Turnu-Severin am varsta frumoasa de 23 ani. Sunt o fire sociabila careia ii place munca in echipa dar si respectul celor din jur. Am cei 7 ani de acasa si nu imi place cearta unde deobicei asta se creeaza. Sunt genul de persoana timida care asteapta sa i se spuna in fata tot adevarul daca nu ii convine ceva despre mine si ca pe viitor sa ma pot indrepta. Nu tin ura si nu imi place sa fac vreun lucru negativ care poate creea deranj.

C-ati co-lideri ai voie in factiune(poti afla asta din regulamentul respecitvei factiuni): Doar 1 singur.

Ai citit tot regulamentul factiuni(spune "Da" sau "Nu"): Da

Informatie: Ma descurc in Licențe!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...