Administrator skillzy Posted October 9, 2022 Administrator Share Posted October 9, 2022 Inainte de a face cererea de moderator sectiune, trebuie sa indeplinesti cateva cerinte esentiale pentru o buna organizare. Trebuie sa fi activ cel putin 2 ore zilnic. Trebuie sa postezi un articol cel putin odata la 2 zile. Moderatorii vor primi acces pe întreaga Categorie Generala! Inainte de a completa formularul, asigura-te ca ai citit cerintele pentru a deveni moderator. [MODEL] Cerere Moderator Nick forum: Nume real: Varsta: Discord (optional): Vechime in comunitate: Posturi: Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi? De ce vrei acest grad? Ce sectiuni doresti sa moderezi? NU ESTE NEVOIE SA FACETI UN ALT TOPIC, PUTETI SA APLICATI CU UN SIMPLU REPLY AICI 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoCodeX Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Nick forum: NoCodeX Nume real: Robert Varsta: 15 jumate / 16 Discord (optional) :NoCodeX#9483 Vechime in comunitate: sunt de o zi in communitate si de astazi daca o sa am gradul osa invit prieteni Posturi: Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi? 5 De ce vrei acest grad? sa ajut communitatea Ce sectiuni doresti sa moderezi? sa:mp 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator skillzy Posted October 13, 2022 Author Administrator Share Posted October 13, 2022 7 hours ago, NoCodeX said: Nick forum: NoCodeX Nume real: Robert Varsta: 15 jumate / 16 Discord (optional) :NoCodeX#9483 Vechime in comunitate: sunt de o zi in communitate si de astazi daca o sa am gradul osa invit prieteni Posturi: Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi? 5 De ce vrei acest grad? sa ajut communitatea Ce sectiuni doresti sa moderezi? sa:mp Acceptat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecsxyz Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Nick forum:alecsxyz Nume real: Beny Alex Bahaos Varsta: 17 Discord (optional): pian#8742 Vechime in comunitate: Sunt prezent pe comunitatea l2p chiar de la deschiderea acesteia Posturi:Am multe si de pe mai multe conturi sunt multe de numarat in total 1392 Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi? 24 de ore dintre care 12pe scaun 12 pe telefon De ce vrei acest grad? Pentru ca ma consider potrivit pentru aceasta functie, o functie respectata de catre utilizatori care cred ca mi s-ar potrivii ca prezervativul pe penis. Ce sectiuni doresti sa moderezi? Pe toate daca se poate, ma pricep la orice sunt polivalent. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator skillzy Posted October 13, 2022 Author Administrator Share Posted October 13, 2022 15 minutes ago, alecsxyz said: Nick forum:alecsxyz Nume real: Beny Alex Bahaos Varsta: 17 Discord (optional): pian#8742 Vechime in comunitate: Sunt prezent pe comunitatea l2p chiar de la deschiderea acesteia Posturi:Am multe si de pe mai multe conturi sunt multe de numarat in total 1392 Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi? 24 de ore dintre care 12pe scaun 12 pe telefon De ce vrei acest grad? Pentru ca ma consider potrivit pentru aceasta functie, o functie respectata de catre utilizatori care cred ca mi s-ar potrivii ca prezervativul pe penis. Ce sectiuni doresti sa moderezi? Pe toate daca se poate, ma pricep la orice sunt polivalent. Acceptat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkGeorge Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 (edited) Nick forum:DarkGeorge Nume real:Claudiu George Varsta:18+ Discord (optional):Mr.GeorgeAdv#0344 Vechime in comunitate:2 luni Posturi:13 posturi Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?4 5 ore pe zi De ce vrei acest grad?Pentru ca sunt activ și pot sa aduc membrii. Ce sectiuni doresti sa moderezi?Secțiunea other. Edited November 1, 2022 by DarkGeorge Edit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts