Jump to content

VLM

Members
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

VLM last won the day on March 18 2021

VLM had the most liked content!

Reputation

3 Neutral

1 Follower

About VLM

 • Birthday 10/06/2004

Recent Profile Visitors

745 profile views
 1. fata de tine eu ma arat tu daca te arati te posteaza aia la tv cu cel mai urat si gras copil ma amuzati anonimilor
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. mai bn cum arat eu decat ca tn 300kg si sami iau bataie de la alecs! si eu snt bos
 4. Stirile de la ora 22:30, un copil de 12 ani numit pvsteru a acceptat intervalul cu VLM dar acesta nu sa prezentat deoarece ia fost frica ca ramane fara dinti! Avem imagini cu un impact cutremurator: Smecherul, frumos si interlopul VLM a oferit prof ca sa prezentat in schimb ce pvsteru sa pus ofline pe discord !
 5. A dat un sklav refund dupa o luna.
 6. Gamemode-ul are diferite sisteme: Garaje personale cu interior gta v. Dmv pe textdraw la inceput + mapping. Sistem curve. Roll pe textdraw. Sistem de hiddencolor pe textdraw. Sistem de rob modificat. Sistem de summer quest, cv de genu. Sistem de licitatii manual si automate in weekend parca. Mapping banca + casino modificat. Jobul mecanic modificat. Job drugs dealer modificat. Jail system modificat. Cam atat mi-a trecut prin minte, restul vedeti voi. Imagini(unele poze sunt mai vechi si luate dintr-un video): https://imgur.com/a/Z9AY1Vv Virustotal: Download:
 7. Un copil fara buletin de nici 12 ani impliniti a fost chemat la interval de catre seful lui VLM ! Acesta a spus ca se va prezenta la ora 13:00 in ziua de 28/08/2020 insa acesta era acasa si comenta pe discord ca se afla la kaufland. Tanarul si frumosul VLM a oferit dovada ca se afla la kaufland in schimb ce alecs tot afirma ca se afla la kaufland. Copilul alecs a fost urmarit si scuipat de niste tigani cand sa iasa din bloc dupa care a fugit la masa si ii zica ce a patit ! Alecs a fost muitul anului, dupa acest interval lui alecs ii este rusine sa mai iasa din casa si sa hotarat sa faca 300 kg stand pe scaun ca fondatorul acestei comunitati l2p.ro fantoma(adica uite ce tema are), in schimb ce VLM a ramas bombardierul Alexandriei ! Da interval la orice ora cu oricine vine in Alexandria, acest VLM se cunoaste cu multa lume eu zic sa aveti grija daca veniti cu scandal. Tanarul alecs fara buletin a afirmat ca pozele date de VLM sunt dupa net, dupa care ia mai dat poza diferita si acesta a tacut ca stia ca se face de kkt cum e deja. Bombardierul si frumosul VLM a ajuns chiar inainte de 13:00 ca sa astepte un sclav, acesta nu a aparut nici pana la 13:10 ! Fraierul de alecs a fost dat la TV chiar acum ca a evitat intervalul cu VLM, multumim ca ne sunteti alatarui ! Intrati pe cel mai smecher server de discord : https://discord.gg/4mHQu3c Atentie ! Urmeaza imagini cu puternic impact emotional:

Background Picker

Template Style Picker

Layout Customizer

Fluid Width

Switch between fixed or fluid width

Sidebar Hide ON/OFF

You can hide or unhide your sidebar whenever you want.

Index Customizer

R
L

Sidebar Position

You can choose the position of sidebar, left or right / [ L ] for left, [ R ] for right.

2
3

Subforum Columns

You can choose how many columns to display your subforums

Y
N

Hide/Unhide Back To Top Button

Chose between display block and none [ Y = Show / N = Hide ]

×
×
 • Create New...