Jump to content

Dani3l

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dani3l last won the day on May 22 2020

Dani3l had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Dani3l

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Daca descoperiti vre-un bug pe server faceti un topic dupa modelul de mai jos: Numele topicului: Bug [descrierea bugului] ex: Bug [ /robbank] Numele tau: Data/Ora: Descrierea Bugului: Poze: Nu va folositi de bug , bug abuse rezulta ban permanent. Puneti un titlu potrivit topicului . Multumim pentru ajutor !
 2. Aici putem discuta impreuna ce doriti!
 3. Dani3l

  Sugestii

  Aici puteti sa va spuneti opiniile voastre si ce ati dorii sa se implementeze in server!
 4. Dani3l

  Aplicatii Helper

  Aici puteti aplica pentru functia de Helper. (!) Aici poti aplica pentru functia de helper pe serverul Hunter.l2p.ro dupa modelul de mai jos. (!) Pentru a aplica pentru functia de helper ai nevoie de minim 5 ore jucate. Nu aplica daca nu ai minim 5 de ore jucate pe acest server. (!) Nu folositi alt font in aplicatie sau culori. Lasati aplicatia cat mai simpla si usor de citit. - daca nu iti face placere sa raspunzi la intrebarile puse de playerii incepatori, nu aplica. - daca doresti sa fii helper doar pentru a ajunge admin, functia de helper nu-ti garanteaza asta. - abuzu
 5. Dani3l

  Aplicatii Lider

  Aici puteti aplica pentru functia de lider. Minim 2 ore jucate pe server. - Activitate minim 2 ore pe zi, daca nu, riscati remove. - Titlu corespunzator de ex : Darius - x ore jucate - Factiuea dorita. - Poza [/stats] obligatoriie. Model de aplicatie: - Numele dupa server: - Level: - Ore jucate: - Poza [/stats](OBLIGATORIU) : - Realizarile tale: - Cu ce esti diferit fata de alti palyeri?: - Ce crezi ca face un leader?: -De cand joci pe server?: - Numele tau real: - Varsta: - Ce vei face dupa terminarea liceului: - Descrie-te in m
 6. Salutare astazi vreau sa pun gamemode-ul Burned Edit la download pentru ca am zis sa pun punct acestui proiect.Gamemode-ul este Burned Editat de mine vreo 2 luni si ceva si astazi l-am pus la download.Tin sa spun ca gamemode-ul este creat de Edison eu doar am editat in el si am adaugat unele chestii. Tin sa precizez ca am scos sistemu de securitate la admini. Gamemode-ul are 13 factiuni ,10 Joburi si multe alte chestii faine care puteti sa le descoperiti chiar voi.\ Link Gamemode: Daca v-a place nu uitati sa lasati un +.
 7. salut.am facut si eu o cerere.am gamemode burned.daca iti trb panel til las aici.Multumesc.

  1. Dani3l.

   Dani3l.

   fmm schimba-ti numele ca crede lumea ca-s eu natia ta :]]]]]]]]

 8. Salut.As dori si eu o afiliere la serverul meu.Deocamdata numai ce l-am deschis. Numele și prenumele:Grigor Daniel Vârsta:19 IP server:5.254.59.121:7777 DNS dorit:Hunter.l2p.ro Număr sloturi:100 Tipul jocului:RPG Modul jocului:rpg Deținători (numele de pe forum):Dani3l Link GAMETRACKER.COM:- Multumesc pentru tot.

About Us

Some Info's


L2P.RO is a community dedicated to gaming resources. The community is made by developers for developers.

This theme is made by doc

Social Links

Where you can find us?


Discord Instagram Facebook

Important Links

Most Important Links


DNS Staff Resoruces

Forum Links

Internal Forum Links


Other Account Settings Change Nickname

Staff Team

List With Staff Members


×
×
 • Create New...