Jump to content

Alucard

Moderators
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Alucard

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alucard's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Dedicated Rare
 • One Month Later
 • Week One Done
 • First Post
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Deoarece suntem in mici probleme tehnice , cu siguranta data estimata a deschiderii nu exista inca , dupa procedurile de reparatii si optimizare , vom anunta direct data exacta , Dorim sa va comunicam ca rpg.l2p.ro va fi un server foarte mare , acceptam pr oricine doreste sa ne sustina , cautam totodata persoane mature si de incredere pentru diverse lucruri, noi va oferim o experienta de joc unica , si assistenta 24/24 , Securitate maxima a contului si informatiilor dimneavoastra , seriozitate si respect . Suntem in cautare de Yutuberi pentru promovari , daca sunteti sau cunoasteti pe cineva va rog sa ma contactati pe discord -ul serverului :https://discord.gg/Vwxunmrxxp Sau pe privat : Alucard#1699
 2. REGULAMENT HELPER Ce sunt helperi si cu ce se ocupa? Helperi sunt persoanele care se ocupa cu raspunderea nr-urilor acordate de jucatori. Reguli & Sanctiuni: 1. Nu aveti voie sa folositi Limbaj Vulgar atat cu membri grupului cat si cu ceilalti helperi/admini. Pedeapsa: HW - Helper Warn. 2. Nu aveti voie sa faceti afaceri ilegale. Pedeapsa: Remove. 3. Nu aveti voie sa incalcati regulile. Pedeapsa: HW - Helper Warn 4. Nu aveti voie sa abuzati de functie. Pedeapsa: Remove. 5. La 3/3 HW - Helper Warn. Pedeapsa: Remove. 6. Reclama grup sau pagini de facebook. Pedeapsa: Remove + Ban 10 zile. Reguli Generale: 1. Un limbaj decent fata de jucatori si colegi. 2. Sa fie serios si organizat. 3. Sa nu faca glume de prost gust. 4. Sa asculta ordiniile de la helperi mai mari. 5. Sa ajute de cate ori un player cere ajutor. 6. Nu trebuie sa va credeti mai "superiori" fata de playeri. Raport de activitate: Helper 3 = 15 Helper Raport. Helper 2 = 25 Helper Raport. Helper 1 = 35 Helper Raport. Fiind helper pe RPG.L2P.RO inseamna o RESPONSABILITATE ! Dati dovada de administratori cinstiti, corecti si civilizati. Avand helper pe server inseamna ca il meritati si nu va dati mare cu helper-ul ! Daca nu, se va scoate intr-un timp foarte scurt !
 3. Ce sunt admini si cu ce se ocupa? Admini sunt persoanele care se ocupa cu acordare de (sanctiuni) Ban, Ban Permanent, Warn, Mute. Admini acord sanctiuni doar in cazul in care incalcati regulile. Admini au voie sa va ia la teste TW daca sunteti suspecti ca folositi CHEATS. Reguli & Sanctiuni: 1. Nu aveti voie sa folositi Limbaj Vulgar atat cu membri grupului cat si cu ceilalti admini. Pedeapsa: AW - Admin Warn. 2. Nu aveti voie sa faceti afaceri ilegale. Pedeapsa: Remove. 3. Nu aveti voie sa incalcati regulile. Pedeapsa: AW - Admin Warn 4. Nu aveti voie sa abuzati de functie. Pedeapsa: Remove. 5. Nu aveti voie sa sanctionati fara motiv. Pedeapsa: Level-Down Admin. 6. La 3/3 AW - Admin Warn. Pedeapsa: Remove. 7. Reclama grup sau pagini de facebook. Pedeapsa: Remove + Ban 10 zile. Reguli Generale: 1. Fosti admini retrasi isi pot lua functia inapoi, dar o vor lua de la inceput cu helper 1. Exemplu: Fost admin 5 isi va recupera functia dar cu grad-ul de helper. 2. Daca acordati mute/ban la un player trebuie sa aveti si dovada. (poza/video) 3. Consultati-va intotdeauna cu ceilalti admini daca nu sunteti siguri de anumite lucruri si tineti cont de parerea adminilor mai mari ! 4. Orice admin trebuie sa viziteze forumu odata la 12 de ore sau cel mult 24 de ore pentru a raspunde la reclamatii, cereri unban. 5. Fiecare admin trebuie sa fi activ pe saptamana minim 10 ore. 6. Nu comentati deciziile adminilor mai mari in grad ca dumneavoastra. 7. Daca sunte-ti prinsi cu, coduri pe server REMOVE + Ban permanent fara drept de a revenii in STAFF. 8. Fiti uniti si nu va certati intre voi. 9. Ajutati-va intre voi, la prinderea codatilor, demouri, poze, comenzi, etc. 10. Daca un player anunta un codat admini online sunt obligati sa se puna deacord care se pune spectator si se uita pe player-ul reclamat. 11. Nu este permis tragerea unui FONDATOR/SCRIPTER/CO-FONDATOR, la raspundere sau sa ii critici actiunile si sa-l minti. 12. Nu ai dreptul de a ameninta jucatorii cu BAN daca nu au folosit Hack sau daca nu au facut ceva ILEGAL. 13. Inainte de a da /ban unui codat asigurate ca este player-ul care trebuie. 14. La orice REPORT dat esti OBLIGAT sa il verifici! 15. A fi admin nu inseamna a fi Sef/Boss/Owner/Cel mai tare player sau ceva de genu, a fi admin este o mare responsabilitate Raport de activitate: Admin 6+ = Nu se va ocupa cu report-urile. Admin 5 = 10 Admin Raport. Admin 4 = 20 Admin Raport. Admin 3 = 30 Admin Raport. Admin 2 = 40 Admin Raport. Admin 1 = 50 Admin Raport. Fiind administrator pe RPG.L2P.RO inseamna o RESPONSABILITATE ! Dati dovada de administratori cinstiti, corecti si civilizati. Avand administrator pe server inseamna ca il meritati si nu va dati mare cu adminul ! Daca nu, se va scoate intr-un timp foarte scurt !
 4. ---------Cerere Up-------- 1.Nick de joc: 2.Varsta : 3.Link panel 4.Rank detinut: 5.Rank dorit: 6.Raportul lunar: 7.Numar Contact:
 5. ---------Cerere Helper---------- 1.Nume Real: 2.Nick de joc : 3.Varsta: 4.De ce doresti sa intri in echipa noastra: 5.Descrierea ta in minim 50 cuvinte: 6.Orele jucare pe server: 7.Link Panel: 8.Numar de contact (Discord/Numar de telefon/Social Media): 9.Timpul dispus de Joc: 10.Vechimea in samp (ani de cand joci samp):
 6. ---------Cerere lider---------- 1.Nume Real: 2.Nick de joc : 3.Varsta: 4.De ce doresti sa devii lider: 5.Descrierea ta in minim 50 cuvinte: 6.Orele jucare pe server: 7.Link Panel: 8.Numar de contact (Discord/Numar de telefon/Social Media): 9.Timpul dispus de Joc: 10.Vechimea in samp (ani de cand joci samp):
 7. ---------Cerere lider---------- 1.Nume Real: 2.Nick de joc : 3.Varsta: 4.De ce doresti sa devii lider: 5.Descrierea ta in minim 50 cuvinte: 6.Orele jucare pe server: 7.Link Panel: 8.Numar de contact (Discord/Numar de telefon/Social Media): 9.Timpul dispus de Joc: 10.Vechimea in samp (ani de cand joci samp):
 8. ---------Cerere lider---------- 1.Nume Real: 2.Nick de joc : 3.Varsta: 4.De ce doresti sa devii lider: 5.Descrierea ta in minim 50 cuvinte: 6.Orele jucare pe server: 7.Link Panel: 8.Numar de contact (Discord/Numar de telefon/Social Media): 9.Timpul dispus de Joc: 10.Vechimea in samp (ani de cand joci samp):
 9. ---------Cerere lider---------- 1.Nume Real: 2.Nick de joc : 3.Varsta: 4.De ce doresti sa devii lider: 5.Descrierea ta in minim 50 cuvinte: 6.Orele jucare pe server: 7.Link Panel: 8.Numar de contact (Discord/Numar de telefon/Social Media): 9.Timpul dispus de Joc: 10.Vechimea in samp (ani de cand joci samp):
 10. ---------Cerere lider---------- 1.Nume Real: 2.Nick de joc : 3.Varsta: 4.De ce doresti sa devii lider: 5.Descrierea ta in minim 50 cuvinte: 6.Orele jucare pe server: 7.Link Panel: 8.Numar de contact (Discord/Numar de telefon/Social Media): 9.Timpul dispus de Joc: 10.Vechimea in samp (ani de cand joci samp):
 11. ---------Cerere lider---------- 1.Nume Real: 2.Nick de joc : 3.Varsta: 4.De ce doresti sa devii lider: 5.Descrierea ta in minim 50 cuvinte: 6.Orele jucare pe server: 7.Link Panel: 8.Numar de contact (Discord/Numar de telefon/Social Media): 9.Timpul dispus de Joc: 10.Vechimea in samp (ani de cand joci samp):
 12. ---------Cerere lider---------- 1.Nume Real: 2.Nick de joc : 3.Varsta: 4.De ce doresti sa devii lider: 5.Descrierea ta in minim 50 cuvinte: 6.Orele jucare pe server: 7.Link Panel: 8.Numar de contact (Discord/Numar de telefon/Social Media): 9.Timpul dispus de Joc: 10.Vechimea in samp (ani de cand joci samp):
 13. ---------Cerere lider---------- 1.Nume Real: 2.Nick de joc : 3.Varsta: 4.De ce doresti sa devii lider: 5.Descrierea ta in minim 50 cuvinte: 6.Orele jucare pe server: 7.Link Panel: 8.Numar de contact (Discord/Numar de telefon/Social Media): 9.Timpul dispus de Joc: 10.Vechimea in samp (ani de cand joci samp):
 14. ---------Cerere lider---------- 1.Nume Real: 2.Nick de joc : 3.Varsta: 4.De ce doresti sa devii lider: 5.Descrierea ta in minim 50 cuvinte: 6.Orele jucare pe server: 7.Link Panel: 8.Numar de contact (Discord/Numar de telefon/Social Media): 9.Timpul dispus de Joc: 10.Vechimea in samp (ani de cand joci samp):
 15. ---------Cerere lider---------- 1.Nume Real: 2.Nick de joc : 3.Varsta: 4.De ce doresti sa devii lider: 5.Descrierea ta in minim 50 cuvinte: 6.Orele jucare pe server: 7.Link Panel: 8.Numar de contact (Discord/Numar de telefon/Social Media): 9.Timpul dispus de Joc: 10.Vechimea in samp (ani de cand joci samp):

About Us

Some Info's


L2P.RO is a community dedicated to gaming resources. The community is made by developers for developers.

This theme is made by doc

Social Links

Where you can find us?


Discord Instagram Facebook

Important Links

Most Important Links


DNS Staff Resoruces

Forum Links

Internal Forum Links


Other Account Settings Change Nickname

Staff Team

List With Staff Members


×
×
 • Create New...