Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Salut, cine are sistemul de accs de pe ruby asemănător să de-a reply la acest topic cu el la download.
 3. Salut, cine are sistemul de accs de pe ruby asemănător să de-a reply la acest topic cu el la download.
 4. Bun venit, Annubis1337, Bine ai venit pe Learn2Play. Ne bucuram ca ai ales aceasta comunitate. Te asteptam si cu o prezentare. Annubis1337 ziua in care te-ai inregistrat este 17.05.2022. Cu stima, Echipa l2p.ro.
 5. Yesterday
 6. Bun venit, RzXvT, Bine ai venit pe Learn2Play. Ne bucuram ca ai ales aceasta comunitate. Te asteptam si cu o prezentare. RzXvT ziua in care te-ai inregistrat este 05/16/2022. Cu stima, Echipa l2p.ro.
 7. Numele tău real: Alexandru Vârsta ta reală: 21 Cum te putem contacta: ds: 77777#7777, restu datelor in semnatura Ne poţi face o mică descriere despre tine?: Nu Cu ce te ocupi în timpul tău liber: Ies in oras, mai dau si pe acasa, pe un forum ceva, un joc. Care crezi că este nota acestei comunităţi: Nu is decis inca. Dar oricum, la prima vedere, una mica, avand in vedere bugurile pe care tema le prezinta. De unde ai aflat de noi: is aici din 2020 nu mai stiu nici eu tbh
 8. Last week
 9. Bun venit, AdytzuRPG, Bine ai venit pe Learn2Play. Ne bucuram ca ai ales aceasta comunitate. Te asteptam si cu o prezentare. AdytzuRPG ziua in care te-ai inregistrat este 14.05.2022. Cu stima, Echipa l2p.ro.
 10. Bun venit, TuTorialeJocuri PC, Bine ai venit pe Learn2Play. Ne bucuram ca ai ales aceasta comunitate. Te asteptam si cu o prezentare. TuTorialeJocuri PC ziua in care te-ai inregistrat este 14.05.2022. Cu stima, Echipa l2p.ro.
 1. Load more activity

Announcements

About Us

Some Info's


L2P.RO is a community dedicated to gaming resources. The community is made by developers for developers.

This theme is made by doc

Social Links

Where you can find us?


Discord Instagram Facebook

Important Links

Most Important Links


DNS Staff Resoruces

Forum Links

Internal Forum Links


Other Account Settings Change Nickname

Staff Team

List With Staff Members


×
×
 • Create New...